-
Re: RACK dla Python regius
Mógłbyś jeszcze powiedzieć, albo pokazać na fotce, gdzie usytuowałeś kabel grzewczy, bo jakoś go nie widze? Ogólnie rack fajniuśny, bardzo mi się podoba . Pokaż się czasem na gg, bo chciałbym pogadać z tobą odnośnie twojego planowanego przychówku .
-
Proszę bardzo - mocowanie kabla w załączniku.
Wymiary samych szuflad są IDEALNE dla regiusów i spora dorosła sztuka ma pełen komfort przy zapewnieniu warunków środowiskowych.
Rack'i tego typu są b.popularne w krajach o mocno rozwiniętej kulturze herpetologicznej i oferują kilka fundamentalnych udogodnień:
- kilka/kilkanaście osobników na adekwatnej powierzchni z zachowaniem swobody poruszania się i osobnego przetrzymywania płci
- szybki i łatwy dostęp przy 'obsłudze' zwierzęcia - zwłaszcza przy sprzątaniu
- brak bezp. kontaktu z elementami grzejnymi
- spokój otoczenia
Oczywiście są też minusy: nieatrakcyjny i małowidowiskowy wygląd, brak możliwości ciągłej wizualnej kontroli osobnika, ograniczenie wysokości zbiornika, koszty.
-
Całkowicie wystarczajace dla regiusow. a duzej wysokosci one i tak niepotrzebuja bo wola przebywac na podlozu niz w gornych czesciach terrari.
Stosowanie ułozenia pojemnikow jednepod drugim ułatwi dodatkowo ogrzewanie,
Pojemniki wspommagaja sie wymiana ciepla. Obsługa ułatwiona do minimum.
Poprostu super gratuluje Evoker.
-
no to jeszcze 1 strzał...
-
Coolary!
Hej, Coolary, kiedy zamiescisz opis budowy rack systemu na swojej stronce? Obiecales...!
-
Re: Coolary!
Obiecałem ale od 3 tyg nie mam swojego komputera (dlatego też wogóle nie ma mnie na gg). Jestem juz po feriach więc kiepsko z czasem. Miałem ambitny plan zrobić to w ferje ale brak sprzętu uniemożliwił mi to. Teraz wróciłem do normlanego toku nauki i dotego pracuje co drugą noc więc czasu nie mam prawie wogóle. Nie wiem kiedy pojawi się opis. Brak mi czasu na jakikolwiek upgrade strony
-
Co do zapierdzielu na uczelni, to wiem cos o tym
Sluchaj, Coolary, mieszkam niedaleko Piaseczna (dokladnie jakies piec kilosow), moze bysmy sie jakos spotkali? Przekazalbys nieco wiedzy niedoswiadczonemu koledze
Pozdrawiam!
Pawel
-
W tej chwili nie mam nawet specjelanie czasu dla swojej dziewczyny przez szkołe i prace. Jak znajde czasw jakiś weekend odezwe się. Na przyszłość w takiej sprawie podeślij maila - nie będziemy zaśmiecać forum.
-
A tak z ciekawości :
gdzie kupiłeś te pojemniki i po ile??
Dzięki
Pozdrawiam!!
Maciej
-
Uprawnienia umieszczania postów