Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: RACK dla Python regius

Evoker
    Guest

RACK dla Python regius

W załączeniu RACK dla regiusów.
    6 wysuwanych szuflad 95x55x20cm, ogrzewanie kablem 50W/na 2 szuflady, całość na 4 obrotowych kółkach, lekko ponad 100kg.

Całość wykonana w tzw jakości mebla ze szczególnym zabezpieczeniem przed wilgocią. Koszt (z wyposażeniem elektrycznym, szufladami, pojemnikami na wodę, podłożem etc) ok 1200zł.

Przeciwników tego typu rozwiązań proszę o wstrzemięźliwość, ja pokazuję - NIE dyskutuję.

ps. Coolary - dzięki z info!!

Evoker
    Guest

Re: RACK dla Python regius

fotka2

Evoker
    Guest

fotka3

Goblin
    Guest

A cóż to plan rozmnozenia regiusów w tym roku ?:] hehehe RACk całkowicie spoko :]

esi
    Guest

Mi sie podoba, dobre rozwiazanie dla paru młodych regiusów. W sam raz aby podhowac i sprzedać.

ser
    Guest

a ja mam takie małe pytanie. nie znam sie na profesjonalnej hodowli i myślę ze to pomoże nie tylko mnie opiszcie jak to spełnia swoją funkcję i jaki jest cel budowania takich rack-systemów. czy te pojemniki nie są dla nich za małe? pozdrawiam!

Theraphos
    Guest

No właśnie tez asie zastanawiam czy nie jest to za małe dla takich weżyków? Aha i po za tym z kąd ta nazwa RACK?

morda
    Guest

Hmmm - czasem w takich pudełkach (mimo, iż są małe) można wężowi zapewnić idealne warunki do hodowli niż w wielkim i przestronnym terrarium.

Świetny, bardzo mi się podoba.

daf
    Guest

RACK jest napewno o wiele lepszy jak ktoś trzyma wiekszą liczbę i nastawia się na rozrod a nie hodowlę. Jest to napewno tańsze rozwiaząnie i praktyczniejsze.

coolary
    Guest

Cześć,
    Witek wyszło Super! Ciesze się, że moje rady pomogły Życze Ci żeby Rack służył Ci długo i owocnie ;]

Uprawnienia umieszczania postów