Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Terra cambridgei L3, avi L3 i pare moich skarbow

BOOBO
    Guest

Terra cambridgei L3, avi L3 i pare moich skarbow

Fotki Zrobione aparatem: Olympus C-370. Fotki zamieszczone z serwera ImageShack®.
    http://www.imageshack.us/
    Przepraszam za niektore zdjatka ze taka slaba jakosc ale ten aparat mam od 2 godzin wiec nie znam wszystkich funkcji

Oto terra cambridgei L3, widac go nawet po lewej stronie:

Terra Aviculari Versicolor L3 - przod

Terra Aviculari Versicolor L3 - tyl

Terra Aviculari Versicolor L3 - srodek

Moja papuga, 6-7 letnia Rozella Białolica:

Theraphos
    Guest

Re: Terra cambridgei L3, avi L3 i pare moich skarbow

Widać , że masz go od dwóch godzin bo jakos w tych zdjeciach terrarium avi jestes nienajlepsza, praktycznie niec na nich nie widać. Ale nie martw sie musisz to jeszcze dopracować

ponczos
    Guest

Nie chcę krytykować, ale mogłeś spędzić z tym aparatem jeszcze 3 godinki więcej i dopiero zapalać się do publikacji.

BOOBO
    Guest

SPoko, te zdjatka sa bez makro. Mam juz zjdecia z makro wiec zarzuce niedlugo w tym samym poscie.

sebooz
    Guest

hej. zdjątka może nie są najlepsze, ale z tą cambri to się trochę głupio namęczyem nim ją znalazłem szukałem gzieś po zakamarkach ;P

ps. u kogo i za ile kupiłeś Avi??

BOOBO
    Guest

dam bardziej ostre zdjecia to bedzie dobrze

Peter_frostax
    Guest

Naprawdę ci się przyda krotki kurs pilotarzu tego aparaciku sam mam Olimpusa i można z niego co nieco lepszego wyciągnąć.

Mc.Luka
    Guest

też nie chciałbym krytykować...ale mam małe sastrzeżenie co to "terra" p.cambpridgei- on Ci wylezie z tego faunaboxa przez szarki wentylacyjne....ja na twoim miejscu poczekałbym jeszcze z2 wylinki, zanim bym go przełożył do czegoś takiego- znalazłem do po lewej stronie na korzeniu i uważam, że pokonanie takiej szparki to dla takiego malucha przysłowiowa "pestka"...

...to nie złośliwa uwaga, ani krytyka...tylko, powiedzmy, koleżeńska przestroga...

BOOBO
    Guest

Wcale nie. Cambridgei jest wiekszy od siatki bo juz sprawdzalem, a pozatym dalem mu taki domek zeby ladne gnizado zrobil i robi nadal. Im wiecej pomieszczenia , gdy pajak dobrze sie czuje w domq to robi bardzo ladne gniazda i coraz wieksze. Kiedys gdy mialem u niego plesc to zaklel cala ziemie pod korzeiem i jeszcze troche korzenia. Teraz tam gdzie jest to ma gniazdo i powieksza je caly czas i sie bardzo ciesze

Marian667
    Guest

Ja takze popieram zdanie przedmowcy, jest bardzo duze ryzyko ze pajak Ci nawieje. Ja swojego cambriego wsadzilem do malego fauna boxa po L6 gdy mial 3 cm cialka i jakies 7-8cm z nogami. Tobie polecam to samo

Uprawnienia umieszczania postów