-
-
Re: Terra cambridgei L3, avi L3 i pare moich skarbow
Widać , że masz go od dwóch godzin bo jakos w tych zdjeciach terrarium avi jestes nienajlepsza, praktycznie niec na nich nie widać. Ale nie martw sie musisz to jeszcze dopracować
-
Nie chcę krytykować, ale mogłeś spędzić z tym aparatem jeszcze 3 godinki więcej i dopiero zapalać się do publikacji.
-
SPoko, te zdjatka sa bez makro. Mam juz zjdecia z makro wiec zarzuce niedlugo w tym samym poscie.
-
hej. zdjątka może nie są najlepsze, ale z tą cambri to się trochę głupio namęczyem nim ją znalazłem szukałem gzieś po zakamarkach ;P
ps. u kogo i za ile kupiłeś Avi??
-
dam bardziej ostre zdjecia to bedzie dobrze
-
Naprawdę ci się przyda krotki kurs pilotarzu tego aparaciku sam mam Olimpusa i można z niego co nieco lepszego wyciągnąć.
-
też nie chciałbym krytykować...ale mam małe sastrzeżenie co to "terra" p.cambpridgei- on Ci wylezie z tego faunaboxa przez szarki wentylacyjne....ja na twoim miejscu poczekałbym jeszcze z2 wylinki, zanim bym go przełożył do czegoś takiego- znalazłem do po lewej stronie na korzeniu i uważam, że pokonanie takiej szparki to dla takiego malucha przysłowiowa "pestka"...
...to nie złośliwa uwaga, ani krytyka...tylko, powiedzmy, koleżeńska przestroga...
-
Wcale nie. Cambridgei jest wiekszy od siatki bo juz sprawdzalem, a pozatym dalem mu taki domek zeby ladne gnizado zrobil i robi nadal. Im wiecej pomieszczenia , gdy pajak dobrze sie czuje w domq to robi bardzo ladne gniazda i coraz wieksze. Kiedys gdy mialem u niego plesc to zaklel cala ziemie pod korzeiem i jeszcze troche korzenia. Teraz tam gdzie jest to ma gniazdo i powieksza je caly czas i sie bardzo ciesze
-
Ja takze popieram zdanie przedmowcy, jest bardzo duze ryzyko ze pajak Ci nawieje. Ja swojego cambriego wsadzilem do malego fauna boxa po L6 gdy mial 3 cm cialka i jakies 7-8cm z nogami. Tobie polecam to samo
Uprawnienia umieszczania postów