-
-
Re: Mini paludarium cz.2
Super Akwaterrarium gratuluje bo wyszło ci zaje..... niewiem jak je zrobiłeś ale jestem pełen podziwu
-
Czekałem, na te foty, bo też choruję na takie terra. Mógł byś schować lepiej szklane ściany baseniku, i podciągnąć nizej korek. Jak by był częściowo w wodzie nic by się nie stało. Całość Super.
-
Jeszce jak byś dodał fogger to już wogóle bajka....
-
Strasznie mi sie podoba. Kiedy widziałem te wczesniejsze fotki wiedziałem ze bedzie super ale nie wiedziałem ze az tak RESPEKTA:P
-
Ehhhhhhh! Aż miło popatrzeć )Ucałuj Hyperolius-a -----a nóż w plecy:P
-
supeeer, też chyba sobie zrobie, tylko że część z wodą dałbym z przodu i zrobiłbym wyższą :]
nie no jutro zabieram siędo pracy :P
-
moj brat tez chcial czesc wodna z przodu ale wtedy wentylacja by sie skopala ale ja wolalem tak bo roslinki lepiej sie eksponuja. dziekuje za pochlebstwa tylko zeby woda sodowa mi nei uderzyla bo to moej pierwsze terra a tu odrazu tak ze ladne co do foggera to mysle o tym bo tez bym to widzial a z zakryciem szyby to wiem poporstu przestawialem przed zdjeciami kamyczki i sie troszke odslonilo
pozdrawiam
Tomek
-
a co do korka nizej to raczej by nie poszlo bo on troszke jednak pyli i codizennie musialbym wode zmieniac
-
Witam
Wszystko piekne i ładne naprawde tylko po co tam neonki?? :]]
Mysle ze lepiej bedzie im w akwarium, ja mialem gupia przez jeden dzien w basenie, ale chwytnice mi go pozarly :///
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów