-
Re: Poecilotheria metallica
Ta, mało zarabiasz!. To jesteś mało obrotny. Bo skoro wchodziż z nowym gatunkiem na rynek, to możesz sobie walnąć cenę jaką chcesz. Oczywiście bez przesady, ale jeżeli ktoś jest gotów kupić za 500zł o za 550zł też raczej kupi. A 50zł z hakiem marży na pająku którego nie wychodowałeś samemu tylko masz od kogoś, to chyba nie jest mało?
-
tak sie tylko wydaje weś i sprzedaj tą samice co miałem i to niemiec kupił hehe...... a te młode to sie zastanawiam czy brać wogule moze 3 sztuki dostane..... ale to niewiem czy jest sens
-
dzwina sprawa ze takie same foty znalazlam kiedys na necie, na zagranicznej stronce.
-
A tu jest link. Niestety w tym momencie nie moge znalesc dokladnie tamtej stronki, ale "Twoje foteczki" mam u siebie na dysku juz od ponad 2miesięcy. Chyba ze to tez Twoje foto??? :P
http://www.vogelspinne-ev.de/copperm...album=26&pos=5
pozdro
-
Ta sa fotki tego pajaka którego sprzedałem a umiescił je tam jej były własciciel potem trafiła do mnie ja ja sprzedałem dla niemca hehe
-
a swistak siedzi i zawija
-
Obcy......no comment słuchaj Trzeba było wpasc i dotknąć wtedy byś uwierzył jak chcesz podam Ci adres osoby któa ja ma pojadziesz i dotkniesz
-
heheh, nie podawaj adresów, nikt nie ma ochoty niczego dotykać:P fakty jednak troche za siebie przemawiają. Każdy oceni to jak bedzie chciał.
Wiadomość zmieniona (07-02-05 10:54)
-
Tosik a mozesz mi wytłumaczyc po co przywiozłes tą metallice z niemiec po to zeby ja za chwile spowrotem sprzedac? zresztą mało mnie obchodzi czy miałes tego pająka czy nie ale strasznie kręcisz...
Wiadomość zmieniona (06-02-05 00:27)
-
czarnej i zielonej metaliki nie widziałęm nigdzie i inigdy!!!!
to nie istnieje
Uprawnienia umieszczania postów