-
Re: Poecilotheria metallica
-
eeeeeee, za tanie :P :P :P takie szajsu nie bede kupował :P :P :P :P
jakiś koleś chciał ostanio kupić jakieś 2 miechy temu to jak sprawdzałem to juz takie podrostki kosztowały 200-300 dolarów
-
No ja nie wiem co wy w tym pająku widzicie... mi sie nie podoba (ale to kwestia gustu).
Fajnie, że Goocio już do biednej i małej Polski dotarł.
-
tosik jak by były niebieskie to sie na 2 sztuki pisze
-
OOooo niewiedziałem ,że one tyle kosztują ale są super zielone chyba będą najlepsze :]
-
Jesooo 400/500zł za 1 sztuke??
-
hehehe widze ze ludzie nie maja pojecia o cenach p metallici. 500 zl to i tak bardzo tanio jescze nie dawno kosztowaly 1200zl :-) widze ze cenki drastycznie maleja i dobrze jak bedzie kosztowac 200 to sie moze skusze ;] Chodz tak jak morda napisal tez az tak bardzo mi sie nie podoba, wole subfusce. Ale brawa dla Tosika ze cos drgnelo w tym kierunku.
Pozdrawiam.
-
to za 400/500 nie dostaniecie Niebieskiej hehehe....Ja mówie o zielonych i o czarnych...i o sp....... pozatym ja dostaje te metalliki i zarabiam na nich bardzo bardzo mało.....
-
jak bedziesz miał niebieskie to daj mi znać bo jak pisałem 2 sztukim bym kupił co do ceny to sie na prv ugadamy jak będą
-
Spoko jak chcesz to i niebieskie będą(tylko cena inna) tylko trzeba sie dogadać....... zapraszam na privvv
Uprawnienia umieszczania postów