Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Coś usiadło mi na ręce :P

Huriko
    Guest

Re: Coś usiadło mi na ręce :P

Jak chcecie coś w miarę taniego i z dobrym makro to polecam Fuji Finepix S7000, ma 2 tryby makro, w trybie SuperMacro można fotografować obiekty znajdujące się już centymetr od obiektywu, a to daje naprawdę potężne powiększenie. Można się tu kłucić o jakość takich zdjęć czy są lepsze, czygorsze od Nikonów, ale jeśli chcecie to prześlę wam kilka próbek i sami ocenicie. Na allegro dostatniecie już za 1800.

Vagansek
    Guest

Witam !

Prócz samego aparatu można zaopatrzyć sie w soczewki czy makro konwertery.... i wtedy dopiero jest jazda

pozdrawiam
    VAGANSEK

raptor
    Guest

super fotki, jakbym tylko miał taki sprzęcior ehh...

coolary
    Guest

Foty 1 klasa! Sprzęt to jedno ale trzeba potrfić "wycisnąć" z niego taką jakość.

Masa
    Guest

Dark...wysle jakis list do Twojej uczelni by Ci zabrali ten aparat..przez takie fotki to mam chec wyrzucic swojego Canona Ixusa na smieci..Pozdro

rome
    Guest

w tej 2 fotce od góry ta osa czy tam pszczoła jest podobna do mojego nauczyciela od PO. Fotki niezle...

Nazar
    Guest

A ja nie bede sie zachwycal. Jedyne dobre tu to wielkie zblizenia, natomiast ostrosc to juz inna sprawa ktorej nie ma na ani jednej fotce Wiem ze to nie plfoto ale... nie moge sie powstrzymac. NIe ma tez fotki na ktorej nie bylo by przepalen. Wbacz dark. nie podobaja mi sie Ale historyjka spoko
    POZDRO

Dark Raptor
    Guest

He, he dzięki za krytykę.
    Niestety na tym sprzęcie nie jestem w stanie uzyskać "pełnej" ostrości. Tak wygląda to przy robieniu zdjęć z binokularu. Musiałbym zrobić całą serię i sklejać jako jedno, ale to już zupełnie inna technika.
    Fakt, cyfrówka to nie to co klasyczna lustrzanka z porządną "lunetą". A dostępu do takiego sprzętu nie mam.

...ale gdy będę mógł, popracuję nad techniką :P

o_l_g_a
    Guest

Cześć!
    Bardzo ciekawe zdjęcia!!!
    Mam pytanie: jaki objektyw będzie pasować do Nikona F50 aby robić zdjęcia makro?

soltys_szczecin
    Guest

a wogole co to jest co fotografujesz ?? szerszen jakis ???? :P

Uprawnienia umieszczania postów