-
Re: Coś usiadło mi na ręce :P
Jak chcecie coś w miarę taniego i z dobrym makro to polecam Fuji Finepix S7000, ma 2 tryby makro, w trybie SuperMacro można fotografować obiekty znajdujące się już centymetr od obiektywu, a to daje naprawdę potężne powiększenie. Można się tu kłucić o jakość takich zdjęć czy są lepsze, czygorsze od Nikonów, ale jeśli chcecie to prześlę wam kilka próbek i sami ocenicie. Na allegro dostatniecie już za 1800.
-
Witam !
Prócz samego aparatu można zaopatrzyć sie w soczewki czy makro konwertery.... i wtedy dopiero jest jazda
pozdrawiam
VAGANSEK
-
super fotki, jakbym tylko miał taki sprzęcior ehh...
-
Foty 1 klasa! Sprzęt to jedno ale trzeba potrfić "wycisnąć" z niego taką jakość.
-
Dark...wysle jakis list do Twojej uczelni by Ci zabrali ten aparat..przez takie fotki to mam chec wyrzucic swojego Canona Ixusa na smieci..Pozdro
-
w tej 2 fotce od góry ta osa czy tam pszczoła jest podobna do mojego nauczyciela od PO. Fotki niezle...
-
-
He, he dzięki za krytykę.
Niestety na tym sprzęcie nie jestem w stanie uzyskać "pełnej" ostrości. Tak wygląda to przy robieniu zdjęć z binokularu. Musiałbym zrobić całą serię i sklejać jako jedno, ale to już zupełnie inna technika.
Fakt, cyfrówka to nie to co klasyczna lustrzanka z porządną "lunetą". A dostępu do takiego sprzętu nie mam.
...ale gdy będę mógł, popracuję nad techniką :P
-
Cześć!
Bardzo ciekawe zdjęcia!!!
Mam pytanie: jaki objektyw będzie pasować do Nikona F50 aby robić zdjęcia makro?
-
a wogole co to jest co fotografujesz ?? szerszen jakis ???? :P
Uprawnienia umieszczania postów