Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Dorosła samica P.irminia

Fatum
    Guest

Re: Dorosła samica P.irminia

ketnip wiem jak wyglada cambridgei i wiem jak wyglada samiec irminii i gwarantuje Ci, że wiem co kupiłem, ta fotka mogła też troche kiepsko wyjść, bo była robiona przy świetlówce i z doświadczenia wiem, że przy świetlówce kolorki niestety nie wychodzą często takie jak powinny być. Jest napewno samica irminii tylko tak, jak zauważył TylerPL kolorki są u niej wyblakłe daltego, że już dosyć dawno miała wylinkę. Jak uda mi się zrobić lepszą fote to ją napewno tutaj zamieszcze.

Fatum
    Guest

Lepsza fotka mojej samiczki

Na tej fotce chyba już lepiej wyszła...zastosowałem inne oświetlenie

Jeżeli nie otwiera się Wam, to kliknijcie na ten link- http://www.deviantart.com/view/14589917/

tomash_k
    Guest

Niom Irminia ale rzeczywiscie wyglada jak krzyżówka z cambridgei... bo tak wyblakłej samicy irminii nigdy jeszcze nie widziałem.

raptor
    Guest

Mi się jednak wydaje(nawet na 100%), że to jest hybryda! To nie wygląda na wyblakłą irminię: przód ala irmi, lecz tył to cambridgei...
    No cóż mam nadzieję, że się mylę...

THC_Inside
    Guest

dle mnie tez to wyglada dziwnie jak na irminie bardziej to by byla hybryda niz irminia :/

ketnip
    Guest

ja sie bede upierał moze to nie jest Cambridgei, ale czysta Irminia to też nie jest.. najprawdopodobniej hybryda, dużo osób ostatnio krzyżuje Cambridgei z Irminią - tylko nie wiem po co.....

Fatum
    Guest

No niestety musze Wam przyznać racje, to hybryda, koleś mi kit wcisnął. Pytałem się jeszcze kilku osób, które są w moim mniemaniu specjalistami i one też stwierdziły, że to na hybryde wyglada. Nie wiem czy teraz odzyskam kase, mam nadzieje, że się uda. Zapłaciłem za nią 230 zł, wiem że przepłaciłem, ale nastawiłem się że mi się zwróci jak rozmnoże, a tu lipa :/. Nie ma to jak pech...

Uprawnienia umieszczania postów