Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: P. Regius + pytanie

josetsu
    Guest

Re: P. Regius + pytanie

spider to troszke ryzykowne zamknac mysz z regiusem0chodzi mi o zywa mysz-nie widziales zdjec zmasakrowanych wezy przez swoje "ofiary"-nawet tama mala myszka narobi szkody wezowi jesli bedzie zla:P lepiej zabij ta mysz i umiesc w malym terra

TylerPL
    Guest

To co go zmasakrowało to był szczur. A mój wąż ma kryjówke i czasem ma ciche dni tak że prze 10 dni z niej nie wychdzi, nawet w nocy (np. przed wylinką tydzień nie wychodził. A co do wagi, to ile kosztuje taka dokładna? Bo nie wiem gdzie go ważyć... :/

Double
    Guest

tyler, moja tez zrobiła u mnie kupę (dla niezorientowanych, nasze węże są z tej samej fermy, ale moja to striped), zrzuciła wylinkę i chyba zbiera się do następnej (???), jest aktywna etc ale jeść jej się nie chce. Póki co nie widzę w niej żadnych zmian, nie chudnie, nie słabnie...poczekam jeszcze z miesiąc ciągle próbując :>

sErGiEjOo
    Guest

ja kupiłemm regiusa w biofil'u i nie mam problemu z jedzenie jestem w 100% zdrowa nie ma problemów wiec prosty wniosek z tego...

TylerPL
    Guest

wiec prosty wniosek z tego...
    Więc mam tego zabic i kupić sobie biofil'skiego, tak? Eh... Ciesze się, że ty akurat trafiłeś na osobnika, z którym nie ma problemów, ale ja nie miałem tyle szczęścia...

Uprawnienia umieszczania postów