-
Re: Co to za pająk???
hmmm to tak tylko dla zmyłki przed większymi drapieżnikami to jest jedna z cech tej właśnie rodziny... aha i chciałem was się zapytać co to za pająk u mnie w załączniku??
-
To Dasiolora Hybaparana
-
po polsku: Jadulec kiścisty o ile mnie pamięć nie myli
-
no co wy nie powiecie... :]
-
Ehmm... nie chce robić wokół tego szumu, i nie mam zamiaru się wtrącać... Ale czy nie lepiej było jakbyście sobie 'gdybali' na temat tej atrapy na forum "Na każdy temat" ?? Wg. mnie takie bezsensowne wystawianie postów to nic więcej jak tylko zaśmiecanie forum... :/ Zaraz pewnie naskoczycie na mnie żebym wyluzował i wogóle sztywniak jestem... ale dajcie spokój! To jest forum terrarystyczne, zajmujemy się tutaj żywymi okazami a nie jakimiś pająkami z kamykami i pręcikami zamiast nóg :> Od tego jest inna lista dyskusyjna (o której pisałem wyżej...)...
No, ale to jak zwykle tylko moje skromne zdanie.... :P
-
zgodziłbym sie z tobą Mike ale wtedy kiedy w dziale zdięcia coś by sie ciekawego działo a nie tylko to że ktoś wystawi zdięcie swojego pupila każdy napisze ooo jaki fajny zwierzak i tyle na temat tego postu i potem pojawia się 20 takich samcyh tylko że z innymi zwierzakami... i dlatego jeśli ktoś taki jak modliszka zrobi taki temat jak ten raz na ruski rok to chyba nic sie nie stanie a przynajmniej można sie pośmiać i pożartować... IMHO...
-
sztuczne ?? Mike zazdrosc cie gryzie ze nie masz takiego okazu :P
-
No jeśli ten pająk byłby zrobiony z jakis drogocennych kamieni... to bym zazdrościł
-
Wydaje mi sie że to Diamentulowius kablonogus nieruchliwus pospolitus;]
pozdro
-
hihi śliczny pajaczęk <lol>
Uprawnienia umieszczania postów