-
Re: Djecia ze sklepu zologicznego... sadystow
Juz raz napisałem na forum przykre doświadczenia, pierd**** Salamandra w zasadzie gówn* robi a nie ochrania zwierzęta co za ludzie są w tej salamandrze zamiast najeżdżać na na chate to mogli by zrobić najazd na ten sklep !!!! HWDS !!!!!
Wiadomość zmieniona (24-01-05 18:24)
-
HWDS-podoba mi się ustawiam to jako sygnaturkę. elOkaO i boidae, spróbujcie coś z tym zrobić, co kolwiek, do burmistrza, napiszcie meaila do salamandry, nie wiem może do weta miejscowego, co kolwiek...
-
Oczywiście to zaniedbanie węża ale nie sądzę żeby Lampropeltis getulus tak potraktował Mahonia... to musiała być jakaś inna przyczyna....
-
bylam dzisiaj w tym sklepie, jak zauwazylam tego biednego machonia to myslalam ze zawalu dostane. ten facet co tam sprzedaje juz mnie dobrze zna i jak tam wchodze to patrzy na mnie jak nie wiem na co.. jejq tylko chce pomoc zwierzakom. dobrze ze bylam z mama bo inaczej bym taki rozpizdziel zrobila ze... szkoda slow
-
Witam !
Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia co mogło stać się temu mahoniowi... jak napisał Conqueror... wątpię żeby zrobił to L.g.... Jeżeli wiesz coś na ten temat Boidae napisz....
P.S.
Jak możesz wrzuć pierwsze 2 fotki na inny serwer bo u mnie jest przekroczony limit transferu... ew. podeślij mi te fotki na maila.... marcinusw@wp.pl
Z góry dzięki.
pozdrawiam
VAGANSEK
-
jest to 100% pewne ze lampropeltis tak podusił tego weza.
Mam te same weze w domu i jak wrzuce lampropeltisowi wylinke innego weza to sie rzuca jak wśćiekly na nie lub jak wsadze tego weza do pojenika gdzie wczesniej przebywal inny waz to zaraz gryzie scianki jak sie podchodzi do niego.
I kazdy hodowca tego gatunku potwierdzi ze jest szalenstwem trzymac gelulusa z jakim kolwiek innym gadem.
-
A miesiac wczesniej waz mahoniowy byl w pełni zdrowy.
-
Mnie ten sklep doprowadza do wymiotów.
Inne zwierzeta tez sa trzymane w extremalnych warunkach.
a Ci "spzredawcy" to gowno wiedza tam an ten temat "fajne" bzdury wciskaja jak sie udaje kogos napaloneog np. na pajak, to historyjki niestworzone opowiadaja hehe idioci
Jutro ide podymic tam i ich posraszyc.
Z checia bym dał tam komus w zapluta morde.
EOT
-
jutro ide sprawdzic jak sie sprawy maja. jezeli nic z tym nie zrobia trzeba bedzie dzialac nei wiem toz albo cos w tym stylu. Boidae zrobiles juz cos w tej sprawie?
-
nie bo nic sie nieda
kazde towarzystwo ochrony zwierzad czy inne, powiedza trudno... i tyle z tego jest
Uprawnienia umieszczania postów