-
Re: no to macie jeszcze seemanni na rece :D
przypomniało mi sie jak pisałeś redknee pod moim postem w którym dałem fotki spuchniętego palca , po ugryzieniu przed pewne terarrystyczne zwierzatko , pytałes sie czy robie to zeby zaimponowac innym terrarystom , oczywiscie nie , chciałem tylko pokazac jak wyglada łapa po ukaszeniu , za to widze ze ty chcesz zaimponowac jak najbardziej , nawet sam tytuł posta o tym swiadczy , wiele ludzi robi fotki pajaczków na ręce i sie tak z tym nie pucują jak Ty..takze zastanów sie nastepnym razem jak bedziesz osądzał innych ze szpanuja...
-
zaimponujesz mi jak wezmiesz sobie murinusa doroslego :P wyszlo by wtedy jaki kozak jestes zycze ci tylko zebys nie skaczyl zle z ta swoja ambicja a pajaki masz ladne tylko szkoda ze wlasciciel nie ma wyobrazni :P
-
mam kumpla który brał murinusa na reke dorosłego... zyje i ma się swietnie
-
nie nie nie :P ja mu niezazdroszcze niech sobie bierze pajaki na rece na twarz jak tam woli moze sobie nawed w gacie wsadzic ale to nie chomik lepeij dla pajakow jak sie je na rece nie bierze do zdjecia nie powiem ladnie to wyglada i sam bede bral na rece do ZDJEC ale tylko do zdjecia i nie dla szpanu :P
Uprawnienia umieszczania postów