Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: obiadek ;>

Mieszany widok

Ions
    Guest

obiadek ;>

To nie jest moje zdjecie znalazlem gdzies na stronie i pokazuje tutaj poniewaz wydaje mi sie ze jest calkiem ciekawe ;>

Pozdrawiam

daf
    Guest

Re: obiadek ;>

Co za beznadziejne terrarium. Podloże nie nadaje sie do kopania i wogóle po cholerę crawshayowi kryjówka?!

spider13
    Guest

to chyba Teraphosa blondi ale pewnie jej myszka smakowała

daf
    Guest

No możliwe że Theraposa ale kolor i to i to ma prawie identyczny. Ale wsumie crawshayi by sie nawet w czymś takim zakopal.

Maikardaaion
    Guest

moze znajdziemy autora tego zdjecia Zeby definitywnie napisal co to za gatunek.

Na moje oko to crawshayi. A to ze je myszke... i tak jestm przeciwny karmieniu kregowcami.

spider13
    Guest

Cieżko powiedzieć czy to crawshayi czy teraphosa bo jest w norze i zdjęcie zabardzo dobze nie wyszło.

BooYaKa
    Guest

To crawshayi,blondi jest inna

crocodyll
    Guest

Moim zdaniem to crawshayi,a tobie Maikardaaion o co biega z tymi kręgowcami???Przecież w naturze ptaszniki jedzą różne rzeczy i nic się nie dzieje.Ja jestem ZA karmieniem kręgowcami,już pisałem na ten temat.

Maikardaaion
    Guest

O nic mi nie biega. Po prostu ja kregowcami nie karmie i jestem tego przeciwnikiem. Tyle.
    Nie lubie patrzec jak pajak je mysz, poza tym w naturze dieta pajakow sklada sie w 99% z bezkregowcow. Co wcale nie znaczy ze dieta ta nie jest zroznicowana...

Uprawnienia umieszczania postów