-
-
Re: Amazon basin
Śliczne... :O:O ale cena jak dla mnie nie z tej ziemi :/
-
weza sa fatycznie ladne ale cena jest jeszcze ladniejsza:/ to chyba tylko terrarysta biznesumen moze sobie na takiego pozwolic ...
-
Cena odpowiednia do węża. Corallus caninus amazon basin to niewatpliwie najpiekniejsze corallusy i jedne z najpiekniejszych węży........
-
Węze piękne cen też jak dla mnie odpowiednia dla tego gatunku dzięki czemu będą hodowane przez terrarystów z prawdziwego zdazenia...
-
Nie do końca zgodzę się z tym określeniem. Porównując dwóch terrarystów: jeden ma regiusy piebaldy, Amazońskie corallusy i pytony czarnogłowe i nie może ich rozmnożyć przez 8 lat... inny ma pospolitrze węże np. dawna rodzina Elaphe, popularniejsze dusiciele ale regularnie uzyskuje przychówki - dla mnie raczej ten drugi jest pasjonatem z prawdziwego zdarzenia Oczywiście ten drugi odkładając pieniądze uzyskane z odsprzedaży swoich młodych jest w stanie (teoretycznie) odlożyć pieniądze na np. C.caninus a ze zdobytym wcześniej doświadczeniem z prostrzymi gatunkami ma duże szanse je rozmnożyć
-
No niby tak ale chodziło mi raczej o hodowce z prawdziwego zdarzenia np.Snakes'a a "hodowce" napalonego nastolatka gdzie waz zmarnowałby sie w zastraszająco szybkim tępie... który nawet jakby chciał oszczedzac chyba niezaoszczedzi 10.000 PLN....
Uprawnienia umieszczania postów