-
Re: :: Podrostki #1: albopilosum, smithi, boehmei
Dokładnie - to Brachypelma smithi. Emil by się znacznie różnił. Mam obie po 4 wylince i już można je bez najmniejszego problemu odróżnić.
-
ZERKNIJCIE TUTAJ: :))
Popatrzcie: Pająka dostałem pocztą jako L3 02-04-2004, tego samego dnia przeszedł wylinkę (dobrze pamiętam). Pająk gdy do mnie przybył NAPEWNO nie był po pierwszej wylince, a więc przynajmniej po 2 (tyle przynajmniej rozpoznać umiem). Biorąć pod uwagę że na tą jedną wylinkę zostałem "wyrolowany" to i tak wychodzi mi że jest po 8!! W datach napewno nie ma błędu (wpisuje je i w TerraSpisie i w zeszycie). A rznąć głupa to naprawde nie mam chyba po co..
4 wylinka - 02-04-2004.
5 wylinka - 02-05-2004.
6 wylinka - 03-06-2004.
7 wylinka - 10-07-2004.
8 wylinka - 30-08-2004.
9 wylinka - 26-10-2004.
Więc o co tu chodzi??
P.S. do Marxa.. To mówiłeś że czym karmisz te swoje pająki.. salami?? )
-
Ponczos, nikt nie mowi, ze rzniesz glupa... Ja mam B. smithi od malutkich, po 1 wyl. pajaczkow i tak wszystkie wygladaly po 6 wyl. Po 9 wyl. byly juz pieknie, "na doroslo" wybarwione. A moze jednak dostales po 1 wyl.? A jak nie, to masz dziwnego ptasznika .
-
-
tak sie zdarza moj kumpel mial wagansa L8 ok 2-3 cm ciala maluszek a mial go od pppp L3 , bylo wszytko normalnie lecz sie jakos "zahamowal " w rozwoju , i wyszedl taki karzel [']['] , lecz pozniej nie poradzil sobie z wyjsciem z wylinki i padl ......
-
smithi zawyżyles te wylinki troche
-
Poczytaj poprzednie posty..
Uprawnienia umieszczania postów