Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: wdówka

Juraviel
    Guest

Re: wdówka

każdy pajączek może "uwalić" zacznijmy od tego =)

koleś
    Guest

ale jak ten uwali, to może być naprawde nie miło

Ciapek_anolis
    Guest

koleś napisał(a):

> ale jak ten uwali, to może być naprawde nie miło
    >

własnie o to mi chodziłoNie boicie sie tego?

Saurus
    Guest

a czy to na pewno jest ta najslynniejsza wdowa? bo inne chyba nie sa tak jadowite. Midboss zrob fotke pajaka od spodu zeby bylo odwlok od spodu widac

Demon
    Guest

ej no ale ona ma troszkę mało tych nużek:/ wszystkie ty jej poodrywałeś?(niechcąco oczywiście)??

Enola
    Guest

To chyba nie jest ta "najslynniesza", bo gdyby to byla ona to bys jej tak chetnie nie wyciagal z tego sloiczka A śliczna jest naprawdę.

koleś
    Guest

Tych "prawdziwych" wdów jest sporo gatunków Co prawda różnią się czasami troche siłą jadu, ale to, że ją wyciągnął ze słoika to nie znaczy od razu że niejadowita... Jak się jest ostrożnym i przestrzega pewnych zasad, to obsługa takiego zwierzaka wcale nie jest aż tak niebezpieczna... i najważniejsze NIGDY NIE MOŻNA POPAŚĆ W RUTYNE...

midboss
    Guest

witam

nie znam na 100% nazwy gatunku tego pająka, ale nie jest to TA najsłynniejsza czarna wdowa (latrodectus mactans). jadowita oczywiście jest, jak każy inny pająk, siły jadu nie znam, nie próbowałem

ten pajączek prawdopodobnie należy do rodziny czarnych wdow a nazwa gatunku to steatoda paykulliana (nie dam głowy).

poszkodowana jest, bo poprzedni właściciel zupełnie nie umiał się obchodzić z pająkami a bał się jej panicznie...

Szulczyk8
    Guest

Wydaje mi sie ze ta slynna czarna wdowa to ma jakies czezrwone passki na odwloku

Łuki
    Guest

nie za wiele tych konczyn??
    ale tak na serio to ladny pajaczek

Uprawnienia umieszczania postów