Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Rzekotki żabie i ich dom :)

Theraphos
    Guest

Re: Rzekotki żabie i ich dom :)

TErra masz wypasione....a powiedz mi ile takie żabole kosztuja??

AGAM
    Guest

Mówiąc o korku miałem na myśli raczej estetyke terrarium. Z doświadczenia wiem, że terrarium z jakąś ładną tylną ścianą wygląda o niebo lepiej niż bez niej

Saurus
    Guest

a ja bym dal jakies rosliny o jasnozielonych, mocno zielonych lisciach- takie ciemne nie wygladaja najlepiej. no i wiecej galezi, moze jakies rosliny pnace

Fredomirek
    Guest

Rzeczywiście może korek poprawiłby estetykę, ale zdjęcie nie oddaje prawdziwej atmosfery w terrarium W każdym razie, dzięki za radę, pomyślę nad tym, a narazie jedyny element z korka to "doniczka" w lewym tylnym kancie na połowie wysokości terrarium w której siedzi mieszanieć dzbanecznika.

Saurus, co do roslin pnąych to jest tam Scindapsus pictus, myslę, że jak dam im trochę czasu to Syngonium i dzbanecznik też mogą stać się pnące . To terrarium jest dosyć nowe i jeszcze nie wszystkie rośliny się zaaklimatyzowały i zarosły swoje terytoria.

Pozdrawiam
    Piotr

dega
    Guest

W koncu moge zobaczyc calosc! Wyglada super! Dzbanecznik jak widze ma dlugie liscie wiec i dzbaki beda spore - jestem pewna ze w tych warunkach bedzie rosl jak na drozdzach))) zabiatka sa sliczne
    Naprawde ze nie moge sie oderwac Napracowales sie przy urzadzaniu
    Pozdrawiam!
    Agata

Uprawnienia umieszczania postów