-
-
Re: Rzekotki żabie i ich dom :)
Terrarium wypas a zabki sliczne
-
Super,nic do poprawienia.
-
Coś zbytnio baseniku nie widze, a przydałby się, doskonale utrzymuje wilgotność, przyda się w porze godowej (żal mi ciebie, jeżeli masz je w swoim pokoju, samczyka da ci nieźle popalić i wogóle lepiej jak jest. Ogólnie terraryjko ładne i czyściutkie, żabki piękniusie
-
Basen jest... dosyć duży bo 10 x 20 x 10cm Tylko, że jest wkopany zupełnie w ziemię.. rośliny go zasłaniają.. W basenie korzeń, kamień i grzałeczka.
Pozdrawiam
Piotr
-
Fajowe
-
mega wypas naprawde podoba mi sie
-
terrarium ładne, ale ja bym coś zmienił jednak :/ przede wszystkim tylnia ściana - najlepiej korek... i konary dląbym jakieś bardziej rozgałęzione żeby żaby miały po czym łazic.
-
Super żabki i terrar.Pozdrawim Pała
-
Dzieki AGAM za rady. Niestety co do korka to u rzekotek nie wiem czy byłby bardzo funkcjonalny. Mam go u rzekotek kostarykańskich na całej tylnej ścianie to niestety widziałem tylko dwa razy jedną z żabek jak na nim siedziała.. tak to nawet wieczorami po nim nie skacze. Dlatego stweirdziłem, że bez sensu go dawać bo żaby i tak go bardzo nie używają. Wolą skakać po roślinach i gałęziach
Co do konara to narazie i tak wolą hasać po Diffenbachii ale rzeczywiście mógłby być trochę bardziej rozgałęziony.
Dzięki za wszystkie komenatrze
Pozdrawiam, Piotr
Uprawnienia umieszczania postów