Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: spotkanie w jeleniej gorze

BOOBO
    Guest

Re: spotkanie w jeleniej gorze

ja jestem boobo Ale ja nie wiem czy bede napewno. Stara mnie nie chce puscic

spoko lista jest dluga a mam pytanko czy z osob ktore tam beda znalazla by sie osoba ktra miala by na sprzedasz karczany najlepiej b.dubia i cirnea czy cos takiego ;] chodzi mi tylko o karczany na karmowke. ale wezcie tez inne rzeczy na sprzedasz bo sporo ludzi chce kupowac jak tylko zobaczy to nie to samo jak na necie ja np. nie nastawialem sie kupowac znowu modliszek ale jak zobaczylem na spodkaniu i mialem kase to oddrazu wziolem

najlepiej niech poda mi kto chce swoja oferte karmowka mnie tez interesuje no praktycznie wszystko lepiej wiedziec co by sie kupilo na spodkaniu a nie robic szybko terrarium dla tego czegos. z chcecia kupie prawie wszystko hehe wiec jesli chcecie wysylajcie mi oferty na meila frydrych2@op.pl lub piszcie na gg :]

Łysek
    Guest

hehe <spoko> frydrych, juz jutro wieczorem ruszy najprawdopodobniej moja strona i ebdzie mozna ogladac co aktualnie posiadam na sprzedaz

Skrzacik
    Guest

a moze pasuje wam sroda? to jest juz pierwszy dzien dlugiego weekendu.

Łysek
    Guest

nooo wl;asnie sroda albo czwratek! tez jest wolne i lepiej pasuje np. mi
    Ja biore ze saba to co mam na sprzedaz nie wiem jak inni

wlasnie dobry pomysl z ta sroda lub czwartkiem ale czy pks jezdzi w te dni?

napewn jezdzi. ale niestety mam jedn zla wiadomosc., bo w dlugi weekend jade sobie nad morze z klasa i nie bedzie mnie :/ zapomnialem sobie o tym :/. mimo to spotkajcie sie, a spotkamy sie juz w komplecie np. za tydzien . mozemy sie spotykac cyklicznie np. raz w miesiacu, albo dla bardziej gorliwych raz w tygodniu . a co pogadac w milym towarzystwie zawsze mozna .

Łysek
    Guest

Qrcze szkoda ser bo to Twoj pomysl w sumie i Ciebie nie bedzie ale na pewno powtorzymy to np za tydzien/dwa
    A poki co piszcie czy wam pasuje:

25 maja godzina 16:00 - a wiec w najblizsza srode Knajpka w kinie Marysienka w Jeleniej Gorze na ul. 1-go Maja

Napiszcie kto wadalby. Zalezy mi na spotkaniu bo mam do was kilka waznych pytan i dobra wiadomosc o zblizajacej sie imprezie - potrzebuje sie skonsultowac z wami :P

Napiszcie kto będzie na pewno? PKSy sa do Jeleniej w sumie cały czas i zapraszamy ludziska z okolic tez Walbrzych, Wrocław etc --- wszyscy mile widziani

Piszcie kto bedzie bo zarezerwuje stoliki

Na pewno: Smogg, BooYaka no i ja Łysek ;P

Kto jeszcze!?
    Patrzcie na moja oferte: [url]http:rjg.foxnet.pl/lysek/[/url
    Jak cos chcecie zobaczyc na zywo podczas spotkania i kupic to moge brac ze soba. Wezcie cos tez

A wiec czekam na zgloszenia

Łysek
    Guest

Jest pozno i znowusz sknocilem mialo byc: http://rjg.foxnt.pl/lysek/

sorry i dobranoc

Uprawnienia umieszczania postów