-
Re: Nie brzydzi Cię widok śmierci ? Zajrzyj !
Vagansek może i w natrzue nikt im niesprząta tyle że w naturze zrzucą wylinke i idą dalej i niesa zamkniete na określonym terenie... :] więc nieporównuj natury do terra bo w naturze zawsze mogą se iśc gdzieś indziej :]
-
Nook - musisz jeszcze troche dorosnąc i zaakceptować TO ZE KAZDY MA INNY GUST ... albo dalej walcz z wiatrakami Typowe - nie lubia tego co ja wiec są chorzy, nienormalni .. heh - i jak w tym kraju ma byc lepiej ?
-
drogi sołtysie, masz w 100% racje, o gustach i guscikach sie nie dyskutuje, jedni lubią nekrofilie, inni gazety typu juz nieistniejący zly.
jednak tu chodzi o granice przyzwoitości i dobrego smaku, mi osobiscie nie podobaja sie wątki w ktorych autor zdjęcia szczyci się brutalnością zabijania, dlugoscia cierpienia, itp. a spekatatorzy biją brawa i sie zachwycają.
-
fotki fajne, nieco niesmaczne... ale na prawdę powinieneś bardziej dbać o czystość w terrarium. Skutki widać u wężyków.......
-
Jakos jest siwetna.
Ludzie czy wy zawsze musiecie sie kłucic??
-
Zbrudzona woda jest przez to ze waz zlapal mysz w poblizu wody i porwal razem z nia torf, i zakonczyl swoaja podroz w wodzie.
Jk ja mialem torf to wystarczylo ze waz wlazl do wody
-
Myslisz że w naturze wężyk siedzi na kupie torfu z kawałkami wylinek i spleśniałymi starymi gównami ??
Fotki spoko, bardzo dobra jakość i ładnie uchwycone wężyki, ale tego burdelu w terra to powinieneś się wstydzić.
Poważny i Odpowiedzialny Hodowca nigdy sobie na takie coś nie pozwoli.
Nie piszę tego żeby podtrzymywać kłótnię, ale po to żeby Ci uświadomić Twoje błędy.
Pozdrawiam
-
wooooooooow, extra foty, naprawde łądne, dawno takich nie widziałem
jak dla mnie to są wypaśne :P
-
pepre i inni - jesl iwas brzydzą takie widoki lub są dla was choc troche szokujące to po cholere tu wchodzicie ?? bylo wyraznie napisane w temacie postu ... mi osobiscie podoba sie jak zwierzeta usmiercają swoje ofiary - ale tylk ozwierzęta - bo robią to nie dla zabawy czy z poglądow religijnych bądz czystej głupoty - wiec porownania do gazet zły i innych są co najmniej dziwne - pasjonuję sie zwierzętami terraryjnymi a to jest element terrarystyki. Poglądów nie zmienie i koniec kropka - i moge byc dla was nekrofilem ( o_O ) debilem i innym ale szczerze mowiąc mam to gdzies =]
-
Ja sie zgodze z sołtysem. Weze i zdjecia które tu sa pokazane sa czescia terrarystyki a jak sadze to wy tez jestescie zwiazani z terrarystyka. Ja sie nie podniecam tymi zdjeciami. Jak sadze to wy tez macie np. ptaszniki które tez jedza myszy a chociarz by świerszcze. To czesc łancucha pokarmowego. My(ludzie) tez jemy zwierzeta.
Uprawnienia umieszczania postów