-
Re: Moje terrarium
Moje zdanie takie same jak tych co sie wcześniej wypowiedzieli.Kędzior się tam za dobrze nie czuje pewnie.
-
czy to cykl : jak nie powinno uzadzac sie terarium
-
hej nie przesadzacie ?? Może on rzeczywiście sobie zaplanował to terrarium i zrobił jak chciał, przede wszystkim terra jest praktyczne. Toxyn: ja bym troszeczke poczekał przed włożeniem takiego pajączka do takiego terra, on może się tam po prostu zgubić
-
oryginalna konstrukcja ...przede wszystkim za duże
-
moze nie za duze ale pajaczek za mały
pewnie słabo je bo za duzy obszar ma do biegania za swierszczem:Pmoja samice chromy ma duzo duzo mniejsze i czuje sie jak w domu...swietnie poluje i wogole :_)pomysl dobry ale powiem szczerze na moje Swierszcze bylby idealny.
jedyna wada to to ze za mały pajak tam siedzi, a to jak wyglada to malo istotne wazne jak sie tam czuje domownik... tyle
-
Pajączek czuje się dobrze je i to bez problemów wylinki też przechodzi bez problemów. Karmie go drewnojadami i nie ma problemu z ich znalezieniem. Terrarium w sumie nie jest jakoś specjalnie urządzone, bo narazie robię terrarium dla węża a te jest, jakie jest. Pająki nie są specjalnie wymagające, co do wyglądu, terra a mam w planie większą ich ilość i prawdopodobnie przeniosę go do szklanego terra takiego standardowego, co są po 30 zł, bo nie będę miał miejsca gdybym chciał wszystkie pająki trzymać w takim jak to. Jeśli mam być szczery to właśnie te terrarium było robione z resztek bo materiał poszedł na średniej wielkości terra dla węża a z tego, co mi zostało zrobiłem te terrarium.
-
czy mi się wydaje czy tam jest tylko jedna siatka??
-
ale u gory ma drugą wiec jest to zapewne dobra wentylacja ... heh nie wiem - nie trafiają do mnie argumenty ze terrarium za duze .. a w naturze jak pająk zyje na OGROMYMobszarze i jakos zyje, je , lnieje .. heh - skad wy bierzecie takie teorie o_O. Ile razy juz czytalem na tym forum - mial idealne warunki, wilogtnosc, terrarium, jedzenie, bla bla bla ale mi zdechł ...
-
Nie obraź się ale w tym to bym nawet własnego brata bał się trzymać ^^
Uprawnienia umieszczania postów