-
-
Re: Kilka ptaszorów i owad :P
Fajne zwierzaczki.Zdjęcia też ładne.
-
Ładne, ładne
Pamiątka po samoukąszeniu? jak to możliwe, nie karmiłeś go i zjadł swoją noge?
-
Sliczne zwierzaki, szczegolnie regalisek, moje ulubione poecilotherie =]. Wooooow ladnie zes je przerobil skubancu Sliczne miesjce dla nadrzewniakow az sie lezka zakreci ;] przynajmniej wiem ze nie poszlo w zle rece.
P.S Co tam bedzie mieszkac?
Pozdrawiam.
-
Poecilotheria regalis (#2) i Avicularia metallica (ale ta nie prędko).
W tej chwili lewą komorę zajmuje "stara" B. albopilosum, a prawą modlicha S. gastrica, choć niedługo (widząc prędkość wzrostu Poecilotherii) wyprowadzi się.
-
a widze gastrice ;] ladne bydlecie tez kiedys mialem samiczke, ale padla ze starosci. Chyba sobie kupie jeszcze jedna.
-
a ten smithi jeszce taki ciemniawy po 4 wylince??? ja myslalem ze mam po 4 ale moj ju nabiera kolorkow wiec dla pewnosci w najblizszym czasie wysle zdjecie zeby sie spytac czy moj aby nie jest L5 juz
-
ładne schludne terraria, pająki też piękne.
-
zamocne ! zwlaszcza zdjecie tego owada ( nei wiem co to jest ten ,,zuczek" :P ) ale widac nawet strukture na pancerzyku hitynowym - jakim to aparatem bylo trachane ???
-
To pływak żółtobrzeżek (Dytiscus marginalis). Samiec, tak przy okazji (z resztą jest opis zdjęcia) ;-)
Aparat to Nikon Coolpix 5000. Fajna maszyna, ale niestety nie moja, więc jak ją dorwę to trzaskam tyle fot ile mogę.
Uprawnienia umieszczania postów