-
Re: Palmiarnia godz. 16.00 [ WAŁBRZYCH I OKOLICE] ZAPRASZAM
Witam ja byłem na zjeździe który mi się ogólnie podobał, tak jak wcześniej było mówione spotkaliśmy się w palmiarni w restauracji i dyskutowaliśmy na rożne tematy terrarystyczne. Było tylko 9-10 osób ale nie przeszkodziło to w niczym żeby fajnie spędzić czas...Na następne spotkanie w Wałbrzychu które pewnie będzie zrealizowane myślę że przybędzie więcej osoob.
-
Re: bylo fajnie
ogolnie spotkanie sie udalo bylo kilka pajakow modliszek i nawet dorosly skorpion i inne owady. wielki cambridgei chodzil po stole a potem zaczol skakac i uciekac ale bylo milo hehe ;p
-
Re: bylo fajnie
NO,cambridgei zaczal skakać a w nastepnym stoliku siedziała para młoda :P fajnie jakby dostali taki prezent ślubny... nastepne spotkanie planowane za 3 tygodnie/miesiac Pozdro dla wszystkich fanów samokrytyki )
-
GIEŁDA W WAŁBRZYCHU
Zapomnialem dodac ze planujemy rownież zroganizować giełde terrarystyczną na troszke wieksza skale. Termin wrzesień-październik.Pozdro
-
Re: GIEŁDA W WAŁBRZYCHU
Ja byłbym na tym spotkaniu napewno, ale niestety miałem pogrzeb w rodzinie także niemiałem jak... Ale jak będzie data następnego spotkania to chciałbym być na pewno, mam nadzieje że nic mi wtedy niewypadnie
pzdr
Uprawnienia umieszczania postów