Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Moja pytonica STRIPED

adsnake
    Guest

Re: Moja pytonica STRIPED

Dla amerykańskich potentatów takie pasiaste regiusy nie są już niczym wyjątkowym!
    Dzięki temu mogą trafić na rynki europejskie ,gdzie hodowla odmian regiusów wciąz raczkuje i taki osobnik jest interesującym kąskiem!Ciesze sie ,że zaczynamy mieć w Polsce coś innego od standardu!

Gratuluję pięknej samicy i życzę sukcesów hodowlanych :-)

Udowadnianie genetyczności odmian barwnych i wzoru to `karma`dla hodowców!!!

www.boasy.prv.pl

Goblin
    Guest

Na real jest jeszcze piękniejsza moge to zapewnić.... :] Ale na foto też jest przepiekna....

pepre
    Guest

heheeeeeheh, brakuje mi tu komentarza Fatum, który wysmiał a wrecz nazwal kanciarzem, sprzedającego na forum;/

Double
    Guest

taa, pamietam :> oto dowód "kantowania" :P

Fatum
    Guest

Pepre czy tobie mam składać oddzielne przeprosiny, może mam Cie listownie przepraszać, bo inaczej chyba nie odpuścisz...co? Wiem zgłosze się do programu "Wybacz mi", może wtedy mi wybaczysz...co ty na to? Według mnie to jedyną osobą, która mogłaby się czuć urażona przeze mnie jest Pan Grzegorz Lisik, którego przepraszałem zarówno na forum, jak na gg i przyjął moje przeprosiny i nie robił dalej z tego problemu. Tylko ty pepre masz jakiś problem widze i bardzo Cie on chyba męczy...co? Mysle, że powinnieneś się nauczyć rozwiązywać swoje problemy sam w zaciszu swojego domu...a jeżeli nie potrafisz, to ja już naprawde nie wiem jak Ci pomóc...przykro mi. :/

Uprawnienia umieszczania postów