-
Kraków ---- >OSTRAVA 14 MAJ
Jednak i tym razem mogę pojechać więc jeśli są chętni to można się zgłaszać . (gg 1523349).
Koszt : 25zł /os.
Pozdrawiam
-
Re: Kraków ---- >OSTRAVA 14 MAJ
są 5 osób - napisałem na gg i będę się odzywał
100% jedziemy.
-
Profesyonalista Poszukuje samiczki agamy ok 35 cm kurcze od marca i nie moge znalezc. Czy byla by szansa zebym dal Ci pieniadze w Krakowie a TY bys kupil samiczke na gieldzie gdyby byla???? Daj znaka. Bardzo mi na tym zalezy. pozdro
-
oczywiście że jest. Jeden warunek No-CITES. Nie wiozę citesowych, nie chcę kłopotów
-
-
samochodem
-
Krzdab bedziesz na gieldzie w swiętochłowiach jesli tak to mialbym do Ciebie mala prośbe o zwierzaka w ostravie
-
krzdab2150 po co sie wpierdzielasz do mojego posta i piszesz ze 5 osob jest ,
Narazie mam wolne miejsca jeszcze wiec jak ktos chce to niech sie zglasza .
Jesli zobaczy to jakis admin to niech wywali te dziwne posty powyzej , tylko ja udzielam tu odpowiedzi dotyczących wyjazdu organizowanego przeze mnie!
-
nazar nie znam sie na jaszczurkach raczje odpada takie cos jak chcesz to mzoesz jechac sam
-
no właśnie - bez obrazy ale faktycznie się wjeba...em - sorki - to szybkie sprawdzanie poczty i pomyłka - po prostu myślałem, że post jest do mnie - bez nerwów...
w sprawie wyjazdu, to sprawa jest poważna i nie miej złego wrażenia po tym poście, proszę o kontakt do Ciebie, bo sprawdzam na gg czy jesteś dostępny i niestety )ja też często nie siedzę w necie).
Wielka prośba o kontakt mailowy krzysztofdabrowski@poczta.onet.pl - opiszę o co chodzi w sprawie wyjazdu
Uprawnienia umieszczania postów