Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Kraków ---- >OSTRAVA 14 MAJ

Mieszany widok

Kraków ---- >OSTRAVA 14 MAJ

Jednak i tym razem mogę pojechać więc jeśli są chętni to można się zgłaszać . (gg 1523349).
    Koszt : 25zł /os.

Pozdrawiam

Re: Kraków ---- >OSTRAVA 14 MAJ

są 5 osób - napisałem na gg i będę się odzywał
    100% jedziemy.

Profesyonalista Poszukuje samiczki agamy ok 35 cm kurcze od marca i nie moge znalezc. Czy byla by szansa zebym dal Ci pieniadze w Krakowie a TY bys kupil samiczke na gieldzie gdyby byla???? Daj znaka. Bardzo mi na tym zalezy. pozdro

oczywiście że jest. Jeden warunek No-CITES. Nie wiozę citesowych, nie chcę kłopotów

jedziecie jakims busem?

YaKiLLaK
    Guest

samochodem

MIDO
    Guest

Krzdab bedziesz na gieldzie w swiętochłowiach jesli tak to mialbym do Ciebie mala prośbe o zwierzaka w ostravie

krzdab2150 po co sie wpierdzielasz do mojego posta i piszesz ze 5 osob jest ,

Narazie mam wolne miejsca jeszcze wiec jak ktos chce to niech sie zglasza .

Jesli zobaczy to jakis admin to niech wywali te dziwne posty powyzej , tylko ja udzielam tu odpowiedzi dotyczących wyjazdu organizowanego przeze mnie!

nazar nie znam sie na jaszczurkach raczje odpada takie cos jak chcesz to mzoesz jechac sam

no właśnie - bez obrazy ale faktycznie się wjeba...em - sorki - to szybkie sprawdzanie poczty i pomyłka - po prostu myślałem, że post jest do mnie - bez nerwów...

w sprawie wyjazdu, to sprawa jest poważna i nie miej złego wrażenia po tym poście, proszę o kontakt do Ciebie, bo sprawdzam na gg czy jesteś dostępny i niestety )ja też często nie siedzę w necie).
    Wielka prośba o kontakt mailowy krzysztofdabrowski@poczta.onet.pl - opiszę o co chodzi w sprawie wyjazdu

Uprawnienia umieszczania postów