Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: terra dla strachów

Demon
    Guest

Re: terra dla strachów

ej u geni masz miseczkę a ja u agamki mam taką samiuśka

midboss
    Guest

dziekuje za odzew!

juz odpowiadam:

glupik: tam w tle jest geniculata L12. Hwarang ma zaje.... oko, bo to faktycznie samica

Spellcaster: dolna czesc jest po salatce z marketu (na szczescie nalepka byla na wieczku tego pudeleczka

Fivkaaa: mialem do wyboru czerwona i biala zakretke.. wybralem czerwona. a para powstaje, bo faktycznie, pod sama lampka (30 stopni) jest za kiepska wentylacja. musze dorobic dziurek.

Rafal: materialy: duza butla 3L napoju (akurat tutaj Helleny), pojemniczek po salatce z marketu (tutaj trzeba dobrac srednice), dziurki robione lutownica..

a z tymi waszymi popsutymi lampkami to nie jest tak, ze po prostu zarowa padla? ja tak mialem. wymienilem zarowe i jest do tej pory ok

OmeN
    Guest

Bardzo ładne i pomysłowe i nieżle wygląda ! GRZ za pomysł

Fivkaaa
    Guest

No tez raz zarowa padla,wymienilam i bylo ok ale teraz to nie jest z zarowa tylko costam nie styka. Wogóle jak jeszcze działało to też nie stykało coś tam i ta lampka tak gasła, mrugała i rozne takie efekty specjalne mialam

RafalJG
    Guest

Te lampki moge wam sprzedac po pln za sztuje :P Taka mala "CHINSKA" dygresja Reszta spoko

Arachne
    Guest

miałam kiedys podobne..ale cóz...take byki mi urosłu ze zmieniłam
    pozdr.

Uprawnienia umieszczania postów