-
-
Re: Akwiarium ;)
nie akwiarium tylko akwarium:]
-
Re: Akwarium ;)
W takim akwa byś mógł hodować rośliny owadożerne
-
nie chciałbyś hodować pyszczaków??? nie tolerują roślin tylko kamienne kryjówki.
-
Wejdz na strone www.malawi.pl do działu giełda i tam przeszukaj ogłosznie!!! Jest ich tam naprawge sporo. Radził bym sprzedac bądz oddac te rybki które teraz masz i kupic jakies ładnie pyszczaki. Pyszczaki sa drozsze ale o wiele wiele lepsze niz mieczyki i brzanki. Aha akwarium masz naprawde wielkie(bardzo dobre dla pyszczaków
Pozdrawiam i życze udanej chodowli(byc moze pyszczaków)
-
Sorki za bład pomyłka
-
Knocker tak jak u p. Przemka w sklepie w czewie, te pyszczaki robia wrazenie.
-
pyszczaki to bardzo wdzięczne ryby nie chorują dość łatwo o potomstwo (przy odpowiednich warunkach) i są naprawdę piękne
-
knock mam takie samo akwarium, hoduję w nim pielęgnice amerykańskie: para p. meeka, stadko ziemiojadów czerwonogłowych, dobierające się p. severum, Peckoltia (i inne zbrojnikowate). Ja nie wybrałem malawi, ponieważ bardziej fascynują mnie czarne wody. W akwarium duża ilośc korzeni, kilka kamieni, nurzańce, pistia na lustro wody. Wybór nalezy do Ciebie, lecz z tego co mówisz do tej obsady dodałbym 2 gatunki pielęgniczek IMHO kakadu, borelli. Przy ewentualnych pielęgnicowatuch radziłbym na ćwierć akwarium wypełnić drobniejszym żwirem, bądź najlepiej piachem.
-
mnie rowniez bardziej od pyszczakow fascynuja amerykanskie pielegnice sa lepsze maja "charakterek" polecam zeby, badz niebieskoluskie piekne sa
Uprawnienia umieszczania postów