-
Re: Terrarium dla tygrysa
dokładnie !, jest very fine right now, juz jest po przejciach, ma na imię Kapitan Crunch(czyt. Krancz) i z tego co sięorientuję bardoz dobrze się czujePozdrawiam !
-
i dlatego ja mam legwana ;] (od Ciebie)
-
-
Kozackie. Przydałby sie jeszcze basen. Jeśli pozwolisz pochwalę sie moim terra dł - 300cm, szer - 100cm, wys - 125cm (niestety nie mam fotki). Szyby jak u Ciebie 8mm , basen z poliweglanu . całość wyniosła mnie 2,5 tys zł (sam basen kosztował 700 zł, do tego regulowane nogi, światło, promiennik ciepła i szlifowanie kantów szyb trochę kosztowało). Mieszka w nim 4,5 metrowy tygrys albinos. Powoli zastanawiam się nad czymś większym
-
ej duzy lukas napisal ze jeszcze nieskonczone
-
Hodowcy tygrysów łaczmy się !, najwspanialsze węże na ziemi!, mam nadziej, że moja samica osiągnie za 10 lat conajmniej 6 metrów, bo już w zanadrzu mam pokój o kubaturze 73 m* Odnosnie wykonczenia terra to tak..., jeszcze będzie o wiele wiekszy basen, to jest tylko prototyp terra narazie, mam zamiar kilka fikusów włożyć jeszcze. i sciany wyłozyc pianą, a nsatępnie pokryć atlasem+, aleto jak bede miał więćej $ POZDRAWIAM !
-
Do big.marcin`a. Jesli mógłbyś w przyszłości zrobić fotki, węża i terrarium, chętnie bym popatrzył, spiderman21@o2.pl podejrzewam, żeto jest samica , czy się myle ? czym karmisz na tym etapie i w jakim iwieku jest twój wąż?
-
samica , ma ok 4,5 roku, wciaga różne specjały: od szczurów (troche drogo wychodza bo zjada ich pare na raz), po króliki (ok 4 kg) i kurczaki.
przy okazji to szukam samca.
-
mój maił byc sondowanym samcem, ale z tego co widze to bedzie to raczej samica., nie ma wogóle praktycznie pazurów tylko dołki a w nich takie milimetrowe pazurki malutkie, wiec co to moze byc ?
-
...a jaki jest standard osb???? i czy nie za cienkie dałeś???????????
Uprawnienia umieszczania postów