-
Re: WAŻNE ( GŁÓWNIE DLA LUDZI Z POZNANIA) !!!
Jakoś na razie nic mi nie wpada do głowy z rzeczy, które mógłbym chcieć kupić w takim sklepie. Pewnie dlatego, że wszystko mam na razie dla swoich żółwików.
Może mogłyby być w takim sklepie dostępne namiary na kogoś, kto robi w Poznaniu terraria na zamówienie? Ostatnio miałem też problem cenowy przy zakupie dużego terrarium ze szkła (120/70 wys. 45). W sklepach zoo było o jakieś 100 złoty (!) droższe, niz u szklarza, więc ostatecznie zarobił szklarz.
No i na pewno chciałbym patrzeć na zdrowe, legalne zwierzątka w odpowiednich dla każdego terrariach
Pozdrawiam i powodzenia
Aleksander
-
-
Od siebie dodac moge,ze nie bedzie to typowy zoologiczny sklepik z fatalnymi warunkami i kosmicznymi cenami. Postawic nalezy na jakosc!! Wszystkie zwierzeta beda mialy nalezyte papiery,oraz zaswiadczenie weterynarza o stanie zdrowia.W asortymencie beda same zdrowe i zadbane zwierzeta (niestety zadko spotykane w zoologach ; ( ). Jesli chodzi o karme to kilka rodzajow swierszczy,szaranczy,karczanow, ochotki,maczniaki ,muchy , myszy ,szczury ,kroliki itd itp (na zamowienie rowniez swinie noworodki-niestety tylko mrozone : ) ) . Oprosz pajakow i wezy planujemy : wszelkiego rodzaju jaszczurki (kameleony,legwany,gekony itp), owady (modliszki,kruszyce .... itp) ,plazy,srodki do pielegnacji naszych podopiecznych. Pelen asortyment do "uzbrajania" jak i upiekszania terrariow. Mozliwosc robienia terrarium na zamowienie (na poczatek tylko OSB +szklo). Mozliwosc sprzedarzy wysylkowej i mala strona w internecie rowniez uznac mozna za koniecznosc. Jak interes rozkwitnie bycmoze bedzie istniala mozliwosc sezonowego zartudniania zaufanych terrarystow.Czekamy na dalsze propozycje.
-
Ja jestem ZA !!!
Na 100% odwiedzę sklepik :-)
-
aleksandrze jeśli można wiedzieć ile skasował cię szklarz za terra??????/
Uprawnienia umieszczania postów