Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: A moze by w Ksiazu ???

Re: A moze by w Ksiazu ???

A ja wolal bym aby byly pajaki i skorpiony ale jak beda owady to tez obezje.

pozdawiam garo

Garo mendo jedna a nie zapomniałeś o kimś ?? :P:P:P Też bym wpadł jak coś Pozdro!

fibus13
    Guest

No będzie ok.10 terrariów z owadami (głównie straszyki i patyczaki ale rozne odmiany,beda chyba tez modliszki) A z data spotkania trzeba pomyśleć tak w polowie maja.Pozdro

fibus13
    Guest

W palmiarni ceny sa troche niższe ( 0.5l pepsi 3zł :P ) ale co tam,full miejsca,rośliny i klimat hehe Pozdro

fibus13
    Guest

I jeszcze moze taki pomysł : zeby kazdy przyniósł jednego zwierzaka ( ale nie jakąś anakonde 5 metrową :P )

hmm zwierzaka mowisz... ale ja mam tylko legwana hehe

Jak moglbym o tobie zapomniec mendo jedna

Jasne ze wpadaj nawet nie widze innej mozliwosci

A nie chcialem ci mowic ze cos takiego planuje jeszcze bo nie mam konkretnej daty.
    Chcialbym aby sie tak raczej wspolnie co do daty umowic aby pasowalo jak najwiekszej lizbie osob.

pozdrawiam garo

Spox ale wiesz zwierzaki to nie za zabawki ze mozna je nosic i chodzic z nimi caly dzien !!!!!!!!!

Ale zrobiciej ak uwarzacie ja napewno nie bede bral zwierzaka zadnego no chyba ze psa to na spacerek

pozdrawiam garo

Spox tez nad tym myslalem zale zobacze bop bede tak w niedziele to sie wszystkiego dowiem co i jak

garo

spoko

postaramy sie zrobic to tak aby nie przeszkadzal to tobie ani innym ludziom moze w jakas sobote albo niedziele sie zrobi

pozdrawiam garo

Uprawnienia umieszczania postów