-
Re: A moze by w Ksiazu ???
moze da sie cos wykombinowac w ten weekend dlugi..........
-
No raczje nie bo wlasnie w ten dlugi weenend beda w Ksiazu i dowiem sie co i jak i gdzie tam mozna usiasc pogadaci i napic sie pepsi
pozdrawiam garo
-
W ten weekend to i tak wiekszość ludzi gdzieś wyjeżdża, napewno znajdzie się jakiś fajny teermin i możnaby np. spotykać się co dwa tygodnie lub co miesiąc
zrobić jakieś składki i organizować giełdy albo coś. Zresztą narazie niema co gadać tylko szukać chętnych
pozdrawiam Maciek
-
W książu nie ma co,bo tam zawsze full ludzi i w ogóle.Co do pomyslu maciasa to niezle,jakies stowarzyszenie,składki, i co najwazniejsze REGULARNE wizyty w sklepach zoologicznych )))) Sądzę ze Palmiarnia bylaby niezlym miejscem (fajna kawiarnia i duzo miejsca a poza tym klimaty tropikalne hehe) Jak dobrze by poszlo to z 15 czlonków spokojnie moznaby bylo mieć.pozdro
-
Moze to i dobry pomysl zeby zamiast w ksiazu zrobic w palmiarni.
Dlaczego nie przeciez to blisko
pozdrawiam garo
-
To był przecież twój pomysl fibus13, jak kiedyś gadaliśmy o tym
-
Tak ale jakoś mi sie nie chcialo napisać posta.Z moich osobistych notatek wynika ze na spotkaniu powinno być ok.20 terrarystów . A może jakiś pokaz bysmy urządzili? Bo w dniach 30.04 -- 3.05 jest wystawa kwiatów w książu a w Palmiarni będą wystawione owady (starszyki,patyczaki,kruszczyce itp. ) ZACHĘCAM ! ! !
-
Serio z tymi owadami w palmiarni ????
WIem ze kiedyz jakies 5 lat temu na wystawie kwiatow w ksiazu byla tez wystawa pajkow i bylo mnustwo fajowych ptasznikow.
Ale jak cos to zrobimy na nastapny tydzien po majowym ten zlot ale jeszcze date sie ustali na taka zeby pasowal wiekszosci ludziom.
pozdrawiam garo
-
Na zamku kupe miejsca jest zeby siasc i pogadac. Co do spozywania to powiem szczeze ze drogo jak cholera. W palmiarni nie wiem nie orientuje sie ale wydaje mi sie taniej by bylo.
No i oczywiscie dodaje ze tez chetnie bym sie pokazal jak to nie bedzie kolidowalo z moja robota. :P
-
Osobiscie wolalbym zeby ludzie z wezykami sie pokazali ale owady tez nie sa zle :P
Uprawnienia umieszczania postów