Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Moje nowe terrarium dla Geków :-)

Mirass
    Guest

Moje nowe terrarium dla Geków :-)

Proszę o komentarze :-)

Terrarium było robione styropianem, pianką monterską, zaprawą klejącą do płytek ceramicznych (ATLAS PLUS) z pigmentem.

Podziękowania:

*Dla Blacka za anielską cierpliwość i wytrwałość w odpowiadaniu na moje męczące pytania.

*Dla Hariego za to samo co u Blacka :-) (nie wiem jak wy wytrzymaliście)

*Dla Darka (http://republika.pl/windaro), od którego czerpałem inspirację :-)

*Dla panów z "NOMI" za to, że mnie ze sklepu nie wywalili... <lol> (chyba 1,5h wybierałem pigment)

*Dla mojego kochanego braciszka, który pomógł mi wszystko zrobić :-)

Mirass
    Guest

Re: Moje nowe terrarium dla Geków :-)

No i druga fotka. Sorki, że takie małe ale większe się w załącznikach nie mieszczą, a z FTP mam problem.

Yeter
    Guest

No jak dla mnie świetna robota, gratuluje pieknego terra.

Punisher
    Guest

Gratuluje wytrwałości i bardzo ładnego w dobrym guście zrobionego terarium , muszę dodać że mnie też czeka taka zabawa mam 4 gekony lamparcie narazie to maluchy 2 miesiące ale na wiosnę będzie trzeba już działać , jeszcze raz gratuluje wspaniałego terra.

Biber
    Guest

brakuje mi tam trroche innych kolorów jeszcze

mateotychy
    Guest

ja bym dał tam jescze coś dla kontrastu ale ogólnie wypasik

MareQ
    Guest

Pomysł bardzo mi sie podoba. Jednak musisz pamiętać, że terrarium to nie tylko podłoże i ładnie zrobiona tylna ściana. Patrząc na to terra odnosze wrażenie, że zrobiłes je w ten sposób, żebyś mógł zwierzaczki cały czas obserwować... A tym czasem dobrze urządzone terrarium to takie, w którym nie tak łatwo znaleść pupila Moim zdaniem musisz tam jeszcze dużo pracy włożyć żeby to rzeczywiście było godne podziwu. A podstawy do tego już masz, więc dobrze to wykorzystaj

Mirass
    Guest

Spoko spoko... Tam będzie jeszcze troszkę rzeczy :-) Rośliny, łupki itd... pozdrawiam!

Double
    Guest

bardzo starannie, widać ze ci zalezy na hodowli ale faktycznie póki co wyglada jak "prosto z wystawy" - zrób mu przytulny klimacik ;-)

pepre
    Guest

bardzo ładne, mi niestety tak ładne nie wyszlo, ale moze dam ejszcze jedna warstwe;]

Uprawnienia umieszczania postów