Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: 3miasto... zbieramy sie jakoś?

Mieszany widok

3miasto... zbieramy sie jakoś?

Coś po długim weekendzie. Tylko date i godzine trzeba by dopasować. Miejsce wiadomo - Koliba. Hmmm?

Re: 3miasto... zbieramy sie jakoś?

Sluchaj ja chetnie bede tylko godziny nie podam sam nie wiem Ale wpadne napewno

zz chęcią przyjdę :P
    a gdzie to jest ten klub czy co to tam ?:P

Dla mnie bomba. Karn - koliba jest w Sopocie, trzeba przejsc koło aqua parku i w dół... Jest koło plaży. Zapytasz sie kogoś to ci powiedzą.

Kolibe latwo zauwazyc Mile miejsce Pozatym charakterystyczne jest to ,że jest z drewna - taka niby goralska hatka :P Mysle ,że cos w sobote/niedziele po godzinie 16:00 Tzn ja nie chce ustalac godziny - jak wszysscy sie godza to niech pisza...wiecie trzeba na emeila porozsylac chyba powiadomienie ? Ja moge porozsylac tylko wiecie nie sam :P To czekam na ustalenie godzin

a od ilu lat ??:P:P:P

Zeppelin
    Guest

Ja też chętnie przyjde

Wiek nie gra roli. Czekamy tu na wpisy, jak sie zbierzemy wszyscy do kupy to i godzine i dokładną date się ustali.

My też jestesmy za spotkaniem, ale raczej w niedzielę, bo w soboty miewamy szkołę. Co do okreslenia miejsca Koliby, to nie bardzo jest widoczna, szczególnie, jak się idzie od kolejki. Wysiąsć trzeba w Kamiennym Poptoku.
    Talullah (Wirginia & Tadeusz)

My też jestesmy za spotkaniem, ale raczej w niedzielę, bo w soboty miewamy szkołę. Co do okreslenia miejsca Koliby, to nie bardzo jest widoczna, szczególnie, jak się idzie od kolejki. Wysiąsć trzeba w Kamiennym Poptoku.
    Talullah (Wirginia & Tadeusz)

Uprawnienia umieszczania postów