Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Pare fotek moich robaczkow (31)

Juraviel
    Guest

Re: Pare fotek moich robaczkow (31)

Szymon gratuluje piekne zdjęcia

red20
    Guest

Bardzo ładne pajączki!!
    Te inne robale mi się nie podobają!!:/

Pozdrawiam mojego "wielkiego nauczyciela" Maikardaaion'a!!!))

snakeman
    Guest

ależ oone tak sztucznie wyglądają z tym flashem :/ jak dla mnie (sorry) to jest to poprostu prezentacja aparatu i pająków, a nie talentu fotograficznego... ale (pomimoże nie znosze pająków) podoba mi się ten taki cały owłosiony

Maikardaaion
    Guest

Zle sie zrozumielismy To w zadnym wypadku nie jest prezentacja mojego talentu fotograficznego. Nie posiadam takowego. Poza tym ten temat w domowych warunkach z wykladzina i plastikiem w tle jest raczej nie odpowiedni. Pokazuje pajaki i skolopendry robiac zdjecia, to wszystko.
    Nie zgodze sie jednak ze jest to prezentacja aparatu... Kazdy moze zrobic takie zdjecia, zwlaszcza ze aparat ktorym byly robione jest amatorska cyfrowka. Wiadomo, sa ludzie ktorzy aparatow nie maja, albo ich nie uzywaja... ale nie po to go mam zeby lezal w szafie i czekal na wakacje.

Obcy
    Guest

sztucznie to wygląda ta twoja żaba kilka postów wyżej

snakeman
    Guest

ej, mój post przez ":/" zabrzmiał nieprzyjemnie :P. oczywiście nie o to chodziło. poprostu uważam, że zdjęcia nie są najwyższej jakości (jjeżeli chodzi o obiekty fotgrafowane) to mogło zabrzmieć jakbym był jakimś max super hiper mega fotografem, a nie jestem :P więc nie odbierzcie tego źle. no napisałem sie, napisałem, a bzdury gadam bo sie chyba nie wyspałem :P... sam nie czuje jak rymuje heh. naprawdę fajny ten zaraz, zaczekaj, sprawdze jak to sie nazywa ... heteroscodra maculata

Obcy: jak byś nie zauważył to zdjęcie jest celowo kolorowe i nienaturalne, aby podkreślić niezwykłe kolory agalychnis callidryas (przy niej nic oprócz wycinania nie majstrowałem)

Majcher
    Guest

niezle

Uprawnienia umieszczania postów