Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: II Warszawskie Sympozjum PST

Mieszany widok

II Warszawskie Sympozjum PST

http://terrarium.com.pl/index.php?action=fullnews&id=26

(pozwoliłem sobie podać odnośnik bo część osób wpada tylko na forum i pomija stronę główną)

Re: II Warszawskie Sympozjum PST

Masz rację-też zwykle tak wchodzę.Dzięki.
    pozdr-piotrs

A ja uważam iż takie sympozjum to bardzo fajna sprawa ale organizowanie go o godzinie 13 to dla mnie nie jest najmądrzejszy pomysł. Nie wiem kto to organiuzuje ale chyba nie wziął pod uwagę ze niektórzy pracują także w soboty i mąjąc 100km do wawy to nawet rakietą nie wyrobią sie na sypozjum. Więc wg. mnie zaczynać powinno sie dopiero o 17. No chyba ze to sympozjum jest głównie dla młodzieży uczącej sie która ma przeważnie sobotę wolną

Tak czy siak rada na przyszłość abyście uwzględnili także tych co "muszą" pracować w soboty.
    Pzdr.
    Otis
    P.S. Miłego słuchania.

No wiesz Otis nie spotkałem się jeszcze z tym, żeby jakieś wykłady robiono w późnych godzinach popołudniowych :/ A 13 to dobra godzina bo jest czas na dojechanie na sympozjum.

Otis własnie próbuje powiedzieć, że nie ma tego czasu, bo niektórzy pracują także w soboty i choćby nie wiem jak chcieli nie są w stanie wyrobić się na to sympozjum. Może faktycznie sympozjum powinno być troche później, ale nie wiem czy to nie wiąrze się z jakimiś dodatkowymi kosztami. Ja osobiście bardzo żałuje, że nie udało mi się dzisiaj pojechać na sympozjum, ale niestety w tym tygodniu zaczynają mi się matury, więc muszę się uczyć, ale jak wreszcie będe miał troche czasu to napewno stawie się na któreś z comiesięcznych spotkań terrarystów.

No właśnie, nigdy nikomu nie dogodzisz. Jak by się zaczynały od 17, to ja bym na nich nie mogła być do końca. Nigdy nie można dogodzić wszystkim.

Uprawnienia umieszczania postów