Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Przypomnienie o comiesięcznym spotkaniu w Warszawie - 9.04.2

Re: Przypomnienie o comiesięcznym spotkaniu w Warszawie - 9.04.2

Heh po to jest forum żeby przedstawić własną opinię.Ja już przeżyłem okres cenzury i co mam ochote napisac to piszę.Nikt nie musi się zgadzać z moimi opiniami i wcale tego nie wymagam.Pozatym rywalizacja nie jest "pseudo" tylko realna,a mała dyskusja na forum wcale by nie zaszkodziła.A na pytanie po co zabieram głos w sprawie "warszawki" odpowiem prosto-bo nie przepadam za tym miasteczkiem i jego atmosferą przewodnictwa nad tym zabawnym krajem.
    Pozatym naprawde wierzę w to że"cała Polska w cieniu Śląska"

Poglądy tu przedstawione są moją prywatną opinią,moim celem nie jest urażenie kogokolwiek.Wolność słowa to podstawowa wolność o którą walczyło moje pokolenie więc nie sądze by ktokolwiek miał za złe że wyrazam głosno swoje przekonania geograficzno-społeczno- polityczne.

Re: Przypomnienie o comiesięcznym spotkaniu w Warszawie - 9.

No coś ty? Ja i spotkanie- niestety nie można na to liczyć.
    Czas mi na to nie pozwala.Ale bawcie się dobrze

Robert niech wpadnie chociaz Przemek (na spotkanie we Wroclawiu)

Nie liczyłbym na to.,zresztą mysle ze i tak bedziecie sie dobrze bawic.Przemek nie lubi tego typu imprez.Ja lubię,ale niestety nie mogę sobie na to pozwolić.
    Wywale o pare piw za dużo,zrobię rzeznie i na co mi to
    Lepiej jak sie nie pojawie.

Dark Raptor
    Guest

To zabierajcie swoich posłów... tylko garstka jest z Wawy (Kaczora możemy wam dodać jako bonus do pudełka od kliszy) :P

To był żart... a szkoda, bo w ostatnim czasie jakoś od "Wiejskiej" przycichło :P

Waszego Kaczora nie chcemy,naszych "kolesi" nam wystarczy Wszyscy traktują powaznie to co się pisze,dobrze Dark ze Ty przynajmniej podchodzisz do tego z humorem.Ja nikogo nie chce urazic,ale to juz ten wiek że człowiek robi sie zgryzliwy i chciałby sie z kims posprzeczać.
    Małe nacjonalizmy dzielnicowe nikomu nie zaszkodzą,lubie i szanuje wiele osób z Warszawy,choć "warszawka" jako stanowisko socjologiczno -społeczne nie jest zupełnie w moim typie.
    Jojek tak poważnie do tego podszedł-a mała scysja by nie zaszkodziła.Nie ma to jak kłótnia przez internet,to pozwala sie odstresować.Czysto sucho po prostu pewnie
    Pozdrowienia dla Warszawy

oj robert.p. krzyczysz jak przekupka na bazarze....ja też lubie się droczyć, ale w przeciwieństwie do Ciebie osobiście i nie bezpiecznie za monitorem komputera.
    Ciekawa jestem jak Tobie coś takiego wychodzi?? Czy też zawijasz ogon i kulisz pod siebie??

A co z moim zaproszeniem na moje (własnoręcznie ugotowane) jedzenie?? Odważysz się:>:>:>. (W końcu sam stwierdziłeś, że podobno nadaje się (i nie tylko ja) wyłącznie do garów)

hehe skoro po alkoholu budzi sie w Tobie bestia ,to moze wpadnij chociaz na soczekcoooo???

oj.Przeprosiłem Cię juz wtedy
    NIe moja wina ze mod wykasował posta
    Ja czuje się pewnie tylko za komputerkiem i to po paru piwkach
    Nie miej żalu,przecież sie osobiście nie znamy,nie mam powodu do jakiejs wojny,bo i o co?
    Po prostu czasem w nocy mi sie nudzi,a na tym forum nie da sie edytować postów,i chocby sie potem żałowało to juz nie zmieni sie tego co poszło w Sieć.
    Ja jestem mocny tylko w gębie,i to nie osobiście,zresztą może na giełdzie w Ś. w czerwcu spotkamy sie osobiscie,i wtedy przeproszę Cie w realu,bo głupio mi za tamte bzdetne słowa.
    I za to co wczoraj napisałem też,ale mysle ze "warszawka" zbytnio sie na mnie nie pogniewała.
    Taki juz jestem,pora sie przyzwyczaić
    Fakt że liczyłem wczoraj na ostrą dyskusje i troszke inwektyw,cóz siedziałem do ranka i nie doczekałem się
    Ale licze ze może za tydzień.....

Nie pijam soczków.Albo wszystko ,albo nic.
    No niestety,nie będzie mnie

Uprawnienia umieszczania postów