Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Kraków "PO" spotkaniu :)

Re: Kraków "PO" spotkaniu :)

Uuuups, to nie macie miejsca w Krakowie, gdzie można piknik wieczorny zorganizować??

w olsztynie tez mialem kiedys podobny problem pod com-in'em przed koncertem VADERA policja natarla na nasza grupe. skonczylo sie na spisaniu i 50 zetach dla kolegi, ktory nie zdazyl piwa wyrzucic

to ja juz myslalem wybic na ognisko jakies czy grill w las jakis....i mysle ze bylo by ciekawie....

to ci dresiki wpierdziel spuszcza, nakopia do dupy i zabiora komorke...zycie to nie je bajka.

djtommi
    Guest

Mysza w wawie mozna by w powsinie na laczce tam pod daszkami jest duzo miejsca i mozna ognisko rozpalic i legalnie z piwkiem usiasc pomysl nad tym i mozna cos organizowac.

troche pozno pisze do tego tematu ale przeczytalem ze nie macie pomyslu gdzie w plenerze zrobic spotkanie a ja mam bardzo dobre miejsce (wielokrotnie sprawdzone) mozna zrobic ognicho grilla co kto lubi do sklepu niedaleko a teraz dokladnie co to za miejsce wiecie gdzie jest szpital dzieciecy w prokocimiu?? pewnie tak no wiec za tym szpitalem jest rozległa łaka , lasek jest nawet miejsce na ognicho z ławeczka miejsca napewno nie braknie
    pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze znowu jakis zlot w kraku bedzie

myśle, że jest to dobry pomysł, napewno byłoby ciekawie pozdrawiam

oto dwie foty ze spotkanie sprzed 2 misiecy.....

wlasnie pilismy wino ktore wygral Sulek

Uprawnienia umieszczania postów