Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Kraków "PO" spotkaniu :)

Mieszany widok

Kraków "PO" spotkaniu :)

Jak wrażenia? Frekwencja (blisko 70 osób) chyba wszystkich zaskoczyła. Myślę że czas na kolejną zmianę miejsca spotkań, tym razem ze względu na rozmiar lokalu.

Re: Kraków "PO" spotkaniu :)

bylo super jednak tloczno niesamowicie i jak sie juz uiadlo to nie dalo sie wyjsc.....

super tylko brak stolkow i totalny brak miejsca

towarzystwo było wyśmienite, atmosfera super, piwo smaczne, wszystko ładnie i pięknie... =8)

...gdyby tylko jeszcze mnie nie napadły i nie okradły dresy w drodze do Kominka, to byłbym w siodmym niebie, ehh... :/

Krycha.k15
    Guest

spotkanie było super (kto kupił te ciasteczka..??...były bardzo dobre...):P
    niom miejsc było malo ale przy bilardzie juz o wiele wiecej miejscabyło
    A gdzie by była ta nowa miejscówa....????

Miejsce trzeba koniecznie zmienić.Wszyscy podzielili się grupy ponieważ nie było miejsca,żeby nawet przejść. Przy takij frekwencji musi być szersza i większa sala. Byłam bardzo krótko,ale ogólnie było ok

Cichy_Kr
    Guest

Byłem pierwszy raz i to dość krótko ale atmosfera była boska!!!!!!!!!!!teraz będe na karzdym!!!!!!!!!!!!w końcu musze poznać całą brać terrarystyczną!!!!!!!!!!! a i wielki dzięki dla krycha.k15 za to ze mnie wyciągnoł na to spodkanie !!!!!!!! Gdzie teraz nowe miejsce??????(bo masz racje tam było troszeczke ciasno!!!!

a moze jak sie tak cieplo zrobilo, to w plenerze?? Piwko w lapke, kocyk pod pache i fru?? W wawie na Polach Mokotowskich trzeba bedzie cos zorganizowac.

w Krakowie nie wolno nic wprowadzac na zewnetrzu (Blonia,Zakole Wisly itp.) bo cie pyknie Strazak Miejski i wyczesze na 100PLN))))))))))

Krycha.k15
    Guest

spoczko spoczko Cichy:]
    nastepnym razem zostajesz do końca:P
    i stawiasz piwko przez cała noc:P

Uprawnienia umieszczania postów