Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Snakeman ;-)

Mike
    Guest

Snakeman ;-)

Moja mała kolekcja... No oprócz constrictorka, który jest kolegi, mam go tylko na przechowanie... W przyszłym roku mam zamiar coś jeszcze dokupić

redknee
    Guest

Re: Snakeman ;-)

hehhe

wlasnie widzialem to zdjecie na kingsnake.com

piekne wezyki, gratuluje :D:

Zeus
    Guest

tak... kingsnake.com czesto wykorzystuje jako serwer na ktorych zamieszczam fotki jak na forum zalaczniki nie dzialają ;-)

Zeus
    Guest

Ups... to ja Mike... Tylko zapomnialem wylogowac kolegi konto

Spellcaster
    Guest

Fajna tapeta. Idealnie współgra z plakatem quejka

Mike
    Guest

Ta... ;-) Wiem, że mam tapete boską ;-))) Był to kiedys pokój mojej młodszej siostry... musiałem się z nią pokojami zamienić ze względu na postępujący brak miejsca na terraria, a tak sie zlozylo, ze ona miala wiekszy od mojego ;-)))

KaMiL_15
    Guest

świetna fotka, ale zaraz w oko wpdała mi tapeta

ile kosztuje cie tygodniowe utrzymanie tych węzy ?

Pawloosh
    Guest

Dajcie spokoj z tapeta, juz kiedys byla dyskusja o kapciach Mike'a! Skoncentrujmy sie na wezach- sa super, wszystkie wypasione i w super kondycji, do tego extra wygladaja w gromadzie! Gratulacje! PS: Mike, ile mierzy Twoj tygrysek?

Mike
    Guest

No własnie... nie przypominajcie mi już o tych kapciach :P Od tego czasu chodze boso po domu :P hehe

Nie wiem ile wydaje miesiecznie na wyzywienie wezy... poniewaz mam własną hodowlę gryzoni. Tylko czasami raz na 2-3 miesiące kupie na giełdzie pytonowi z 10 świnek morskich po jakieś 4zł/szt i starcza mu to na jakies ok. 5 tygodni.

A tygrysek mierzy 240cm długości... i ja wiem... okolo 6-8kg... musze go wkońcu zważyć

zadyma14
    Guest

fajna masz tepte

Uprawnienia umieszczania postów