-
Giełda w Szczecinie
Czy wogole kiedys w Szczecinie odbedzie sie jakas gielda terrarystyczna albo cos w tym rodzaju jak tak to kiedy i gdzie ??
-
Re: Giełda w Szczecinie
Jak sie odbedzie to chetnie na nia przyjade
-
z tego co wiem było kiedys kułko terrarystów szczecinskich jakies 20 osób które dożyło do stwozenia wlasnie gieldy terrarystycznej ale nie stety na pomysle sie zakończyło i wrzyscy juz dali sobie spokój ;/ nawet jesli była by taka gielda to wądpie zeby cos sprzedawali oprucz ptaków i rybek. jesli ktos jest chetny zorganizować co kolwiek w szczecinie chetnie sie przyłocze i pomoge. to jest link do forum które chyba wymarło ale są na niej informacje i numery gg ludzie nalezących kiedys do tego kułka jesli chcesz to przegonaj kilka osób i moze coś sie wkońcu zacznie dziać http://terrarystyka.abc.pl/
-
panowie i panie, alez w szczecinie spotykaja sie terrarysci, nie wiem gdzie i w jaki dzien tygodnia, ale kazdy sklep zoologiczny wie, sprzedaja tam wszystko gady plazy tez
choc nie bylem to nie wiem na 100% ale wiem ze jest
jak chcialem namowic sklepy do rozpoczecia handlu pajakami wszyscu rowno stwierdzili ze nie chca starczy im to co maja na polkach!!!
pozdrawiam
-
ciemnota. Wiem, jednemu sprzedawcy perswadowałem cenę swiersczy na poziomie 80 gr/szt, że ludzie też kalkulują koszt utrzymania zwierzaka i nie kupią np. geka jkeżeli obliczą, że na żarcie muszą wydać przeszło 150 zł/m-c (oczywiście licząc świerszcza po te 80 gr), ale nie napotkałem zrozumienia
A zwierzaki (inne niż rybki) są po to, by stać i przyciągać małolatów, a nie po to, aby je sprzedawać - taka filozofia panuje w Szczecinie.
Będę śledził terrarystyka.abc.pl może coś zrobimy...
-
Przejdź się do BEO- sklepu przy placu Grunwaldzkim, mają tam pająki m.in Nhandu.
Co do spotkań terrarystów w Szczecinie- odbywały się to prawda Ostatnio jednak przez jakiś czas nic z tego nie wychodziło do tego miesiąca- znowu ruszyło forum szecińskich terrarystów i planowane jest spotkanie, które odbędzie się jak nie w tym tygodniu to w przyszłym.
Uprawnienia umieszczania postów