Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Giełda w Wawie?

Re: Giełda w Wawie?

eeee panowie, a co ze Szrekiem??
    Proponuje tam zajrzeć. Jest naprawdę w czym wybierać. Nie rozumiem dlaczego mielibyśmy się wstydzić.

Zamiast się wstydzić powiniscie zastanowić się nad organizajćą wystawy w warszawa z pomocą Animal Planet I DIscovery.

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Ja mysle
    Pozdrawiam

Dodi
    Guest

Prawda jesst taka że najwiecej hodowcow jest na Górnym Śląsku ,dlatego wlaśnie tu można było zorganizować giełde .
    Pozdrawiam
    Witold Plucik

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Dodi zróbcie coś w Warszawie. Przeciez tu tez jest wielu terrarystów, i to wkoncu stolica Polski
    Pozdrawiam

ŁŁŁsy
    Guest

ale choci też o to że nie ma tam tak dużo wystawców, a komu bedzie sie chciało jechać z śląska do Wawy

Silent co z tego, że stolica Polski. A pozatym to porównaj sobie ilu jest terrarystów u was a na śląsku. wsumie według mnie to najlepiej gdyby giełda była w Łodzi lub troszkę dalej na zachód, ale wtedy nie byłoby tylu osób i wystawców(szczególnie czechów). Pozostają wam te targi zoologiczne co się w PKiNie odbywają.

w warszawie sa 2 gieldy
    1 w Łazienkach ale tam nic nie ma ciekawego prócz psów i kotów, jest zawsze pare stoiska z zwierzetami terrarystycznymi ale maly asortyment
    2 gielda na broniszach chyba w poniedzialki ale ie jestem pewien byl juz kiedys post o to- Gryfel sie z kims gadal na ten temat

Eh to w łazienkach to tylko dwie puszki z legwanami:P tego giełdą nazwać się nie da A co do giełdy to każdy chce mieć u siebie tylko nikomu sie robić nie chce

Uprawnienia umieszczania postów