Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Giełda w Wawie?

Giełda w Wawie?

Wie ktoś może czy jest jakaś giełda terrarystyczna w Wawie lub okolicach? jeżeli jest to gdzie i kiedy?

Czy do terrarium z anolisem zielonym można włożyc gałęzie akacji oczywiście bez kolcy? Chodzi mi o taką niedawno ucięta, czy ona nie będzie jakaś toksyczna czy coś w tym stylu?

dzieki z góry za odp.!

Re: Giełda w Wawie?

Przylaczam sie do pytania o gielde. Slyszalem, ze kiedys cos takiego bylo w Lazienkach, nie mialem okazji jednak tam byc.

sigsauer
    Guest

Ja też chę wiedzieć !!! I może coś na temat jakiejś giełdy w Gdańsku ????

djtommi
    Guest

jak sie nie myle to w lazienkach jest cialge ale nie jest to gielda terrarystyczna tylko ogolem zoologiczna i dosyc mala ;/ z terrarystycznych rzecyz jest tam naprwde malo...

djtommi - skoro juz poruszylismy temat, czy spotkales w Warszawie jakis Naprawde Dobry sklep terrarystyczny? Cos a'la Biofil. Kurcze, to przeciez stolica, a ja nie moge znalezc sklepu oferujacego tla do terra, korek i inne bajery :P

djtommi
    Guest

nautilus korek jest w domu korkowym na bartyckiej i to taniej niz w biofilu wkoncu oni tego nei robia tylko wlasnie kupuja w takich sklepach wszystko da sie kupic tylko trzeba wieidzec gdzie szukac tylko ze trzeba zamowic korek 2 dni przed kupnem

a ja proponuje zalozyc filie biofila w wawie to skandal zeby w stolicy nie bylo jakiegos pozadnego sklepu. swoja droga terrarystyczna stolica polski jest bezsprzecznie krakow

Klocilbym sie czy nie Wroclaw - z tego co slyszalem tam tez od groma rzeczy mozna znalezc i najwieksi terrarysci stamtad pochodza
    Warszawo, wstydz sie! :]

z tego co wiem to w wawie jest tylko jedna giełda... właśnie ta w łązienkach. znajduje się koło restauracji "belvedere" nie jest to giełda terrarystyczna ale zoologiczna co nie zmienia faktu że terraryści też tam są ;]

Warszawa sie wstydzi :P

Uprawnienia umieszczania postów