-
Giełda w Wawie?
Wie ktoś może czy jest jakaś giełda terrarystyczna w Wawie lub okolicach? jeżeli jest to gdzie i kiedy?
Czy do terrarium z anolisem zielonym można włożyc gałęzie akacji oczywiście bez kolcy? Chodzi mi o taką niedawno ucięta, czy ona nie będzie jakaś toksyczna czy coś w tym stylu?
dzieki z góry za odp.!
-
Re: Giełda w Wawie?
Przylaczam sie do pytania o gielde. Slyszalem, ze kiedys cos takiego bylo w Lazienkach, nie mialem okazji jednak tam byc.
-
Ja też chę wiedzieć !!! I może coś na temat jakiejś giełdy w Gdańsku ????
-
jak sie nie myle to w lazienkach jest cialge ale nie jest to gielda terrarystyczna tylko ogolem zoologiczna i dosyc mala ;/ z terrarystycznych rzecyz jest tam naprwde malo...
-
djtommi - skoro juz poruszylismy temat, czy spotkales w Warszawie jakis Naprawde Dobry sklep terrarystyczny? Cos a'la Biofil. Kurcze, to przeciez stolica, a ja nie moge znalezc sklepu oferujacego tla do terra, korek i inne bajery :P
-
nautilus korek jest w domu korkowym na bartyckiej i to taniej niz w biofilu wkoncu oni tego nei robia tylko wlasnie kupuja w takich sklepach wszystko da sie kupic tylko trzeba wieidzec gdzie szukac tylko ze trzeba zamowic korek 2 dni przed kupnem
-
a ja proponuje zalozyc filie biofila w wawie to skandal zeby w stolicy nie bylo jakiegos pozadnego sklepu. swoja droga terrarystyczna stolica polski jest bezsprzecznie krakow
-
Klocilbym sie czy nie Wroclaw - z tego co slyszalem tam tez od groma rzeczy mozna znalezc i najwieksi terrarysci stamtad pochodza
Warszawo, wstydz sie! :]
-
z tego co wiem to w wawie jest tylko jedna giełda... właśnie ta w łązienkach. znajduje się koło restauracji "belvedere" nie jest to giełda terrarystyczna ale zoologiczna co nie zmienia faktu że terraryści też tam są ;]
-
Uprawnienia umieszczania postów