-
Re: Katowice spotkanie!!!!!
ok to do zobaczenia o 17 pod zegarem
-
A mnie nie będzie :P
-
ale nie 16 tylko 22 tak jak bylo ustalone wyzej !!!!!
-
16 własnie, tu chodzi o 16 gary
-
Cześć ! Moze tak dla jasności, sprostuje część niewyjasniona :] Nikt nie powiedział ze chcemy psuc spotkanie tego 22 -go jak było ustalone. Poprostu mamy potrzeba spotkania sie w mniejszym gronie dosc znajomych osób i dość czesto sie spotykajacych juz od dawna ..... to że nasze spotkanie odbecie sie tydzien przed tym co organiuzje Josetsu to nie znaczy ze na tamto mamy zamiar nie przyjsc bo nawet mi sie nie przysniło nie przyjsc Tylko nieliczni dowiedzieli sie o naszym spotkaniu, a wiec, za niewyjasnioną sprawe przepraszam jesli komus sprawiło to przykrosc.
-
Re: Mala zmiana planow-termin nr2!!!!!
ale josetsu juz na poczatku pisal ze 22lub 23 i na to sie nastawilem dzis niestety mnie nie ma :/
-
No to 22 to chyba piątek. W piątek spoko - będe na 100%. Tylko sobota mi nie pasi ;(
-
pytanie techniczne... gdzie sie spotykamy i o ktorej
-
TERMIN:)
wiec nie mam zielonego pojecia gdzie pojdziemy-jakos nie za bardzo gdzie jest ale godzine ustalamy o 18 pod dorcowym zegarem i czekamy do 15 po na wszystkich i spadamy do jakiejs knajpy!!!!!!!!!!!
mysle ze to dobre rozwiazanie bo wszyscy sie zejda a pozniej gdzies sie pojdzie dopiero!!!!
ja mam osobista prosbe do kogos z was kto bedzie na spotkanieu bo niestety ale nie wiem czy sie wyrobie zeby mi ktos napisal gdze jestescie-moj numer 504900480- ja mam mistrzostwa slaska w plywaniu i musze tam byc ale postaram sie do was dolaczyc jak najszybciej!!!!!!! napiszce gdzie i wpadne!!!!!!!
-
no coz... stwierdzam ze bede musial zmodyfikowac ten termin...
dnia 22.IV (piątek) zbieramy sie o godzinie 17:00 pod zegarem na katowickim dworcu PKP. Jesli bedzie cieplo, to na zewnatrz. Jesli bedzie zimno, to wewnątrz. mam nadzieje ze będzie was wielu
Uprawnienia umieszczania postów