-
Katowice spotkanie!!!!!
jak obiecalem tak tez robi nastepne spotkanie w pubie fortepian na slowackiego w piatek 15 kwietnia albo sobote 16- macie czas do poniedzialku by zdecydowac kiedy-musze zamowic miejsce
wiekszosc przewaza o dacie!!!!!!!
pozdrawiam josetsu!!!!!!
-
Mala zmiana planow-termin nr2!!!!!
jako e nie bylem do konca doinformowany i nasz szanowna kolezanka Daria mnie oswiecila iz nasze spotkanko bedzie kolidowalo z WROCLAWIEM wiec mam nowy termin tydzien pozniej czyli 22 badz 23 kwiecien- wybor nalezy do was- mam nadzieje ze frekwencja bedzie duza i sciagniemy kolegow z innych aglomeracji!!!!!!!!!!!
-
Re: Mala zmiana planow-termin nr2!!!!!
Witam
Jak zawsze będę. Termin praktycznie każdy mi pasuje;D
---------------------
Pozdrawiam
Brachypelma smithi
Brachypelma vagans
Psalmopeus irminia
Eublepharis macularis
-
Re: Katowice spotkanie!!!!!
-
ALe nie w Fortepianie poniewaz na ostatnim spotkaniu nie wszyscy sie pomiescili niedaleko fortepianu jest lepsza knajap i sa 3 bilardy ale jak chcecie na pewno bede
-
ja tez bede
tak jak Gary mowi inna knajpano i z bilardem ;D
-
jak chcecie- ja proponuje fortepian poniewaz tak moge rezrwowacza darmo Gary powiedz o jakiej knajpie mowisz- nazwa!!! mozemy sie spoykac w Pubie Irlandzkim niedaleko urzedu wojewodzkiego i bialego domu -tam jest duzo miejsca i ale watpie czy wszyscy trafia!! gadalem tez z barmanem z pubu za kulisami tez mozna ale nie wiem jak z kasa!! podajcie propozycje ja sie cos postaram zalatwic
-
w sumie idziemy pogadac a nie grac w bilard:P
ale ja jestem otwarty na wszystko
-
Ja oczywiście, jak zawsze się zjawie.
Przyda mi się małe odstresowanie :P
-
Azmo wie co to z kanjpa z nim trzeba gadac co ty hajdi dziemy szpilac
Uprawnienia umieszczania postów