-
Re: Boa "Suczka" constrictor
musze go zobaczyc na zywca
bo dawno go nie widzialem;P
-
DIABOLO! Nie chcial bys cos zrobic dla mnie... (calkowicie poza tematem terrarystyki a widze ze masz wpisane militaria w profil :-)
Chodzi mi o... tak w skrocie -> Katowice -> Szopienice -> CP -> olow 99,95% w gaskach 37kg :-) Jezeli juz dowiem sie o cene (..a to jedyny "koszerny" olow do kul CP :-) i dowiedzial bym sie o w miare sensowne przeslanie tej "lekkiej" paczki nie chcial bys pomoc w wysylce? (Nie obraze sie jezeli nie bedzie Ci sie chcialo..).
Pozdrawiam
-
red, a w jaki sposob mialbym pomoc przy posylaniu tej jakby na to nie patrzec leciutkiej przesylce??
-
Niestety "pomoc fizyczna". Wplacil bym Ci kase a Ty bys ja kupil i wyslal. Ale to tylko jezeli chce Ci sie z tym (..przy jakiejs okazji) bawic i masz taka mozliwosc (samochod..).
Z reszta jeszcze musze popytac bo cene to maja tez boska bodz co badz za olow (przy wywazaniu kol samochodowych masz za darmo... ale zasyfiony strasznie..). Moze uda mi sie kogos znalesc kto pracuje w tej cholernej hucie.
Co o tym myslisz? Tak wiem propozycja jest dosyc nietypowa :-)
-
niestety mozliwosci nie mam, na samochod trzeba jeszcze troszke poczekac :P
-
Trudno.. A nie znasz kogos w miare kompetentnego (..i takiego ktory nie przywlaszczy sobie stu paru zlotych) z tych okolic a ew. ochotniczego, z samochodem (...dowoz do pkp czy poczty) i chcacego zaoferowac pomoc?
Idealem bylo by gdybys znal kogos z tej wlasnie huty (Szopienice).
-
niestety ale raczej nie znam :/
-
-
NIezla ma Figure
Uprawnienia umieszczania postów