-
Re: Wystawa w warszawie Pyt do Discovery
Witam
No a jak zbożówka i anolis najtrudniejsze zwierzaki w hodowli
Nie kazdy w domu ma zbożówke hehe
No w sumie te chwytnice by moze cos zdzialaly, ale bal bym sie o nie
Pozdrawiam
-
Silent ze zbożówką, anolisem i modliszką to idx w szkole pokaz zrób dla dzieciarni. Jak to miałaby byc porządna wystawa to tam trzeba porządnych hodowców z porządnymi terrariami i zwierzętami(Gabor, coolary, Łukasz Wysocki itd.itp.). A pozatym już widzę jak discovery się w to bardzo włączy :/
-
-
No to robisz tak, że terrarium stawiasz poza zasięgiem rąk bydła.
-
CHodzisz z zbozówka bo parku?? wysoki niedorozwój....
CZemu virdisia miało by niebyc na wystawie.....znowu nie przesadzaj. nie tylko coolary ma virdisa
-
pozatym na takich komercyjnych imprezach moim zdaniem bardziej licza sie ciekawe terraria niz same gatunki.
-
Witam
Hmmm i kto to mowi. Nie bede sie z Toba klocic znowu bo mam Cie dosyc. Nie mowie ze tylko coolary ma viridisa bo i miuziq ma i wiele innych osob tez, ale watpie zeby ktos ,,poswiecil" swojego weza na wystawe :/
Pozdrawiam
-
"poświęcił" poświcić to możesz jajka w kościele , co ty człowieku myslisz ze virdisy sie trzyma w próżni ?? moze jak w naturze jakis zobaczy małpe albo ptaka który mu przeleci koło nosa to dostanie zawału serca co?? widac że nasłuchałeś sie mitów... ja jakos widziałem virdisy na wystawach gadów
-
Witam
Nie porównój małpy czy ptaka do człowieka bo to zupełnie inna sprawa. Ja tez widzialem na wystawach viridisy, ale na pewno ich wlasciciele nie skakali z radosci jak co chwila przed terrarium ktos lazil i machal lapa aby dosiegnac terra.
Pozdrawiam
-
A moze tak panowie przestana sie w koncu klocic!?
Wejdzie na GG i sobie pogadajcie a nie nabijacie posty (szcezgolnie Ty obcy)
Uprawnienia umieszczania postów